Posted on

Eksportir Moringa & Label Pribadi Pabrik Moringa

Eksportir Moringa & Label Pribadi Pabrik Moringa

Apa Sampeyan Kepengin Nggawe Produk Moringa Sendiri?

Kabar apik! Kita bisa ngasilake produk rampung moringa nggunakake merek sampeyan dhewe / label pribadi moringa / produk label putih saka Moringa Oleifera

Ninggalake kabeh proses produksi kanggo kita, sampeyan mung nampa barang rangkep sing wis rampung ing merek sampeyan.

Cocog banget kanggo perusahaan B2C, supermarket, hotel & kafe, pemilik rantai restoran, perusahaan dagang, lsp. Hubungi Kami liwat nomer whatsapp +62-877-5801-6000

Eksportir Kelor

Ccmpany kita minangka Produsen, Supplier lan Eksportir bubuk godhong kelor Organik, wiji kelor lan minyak kelor.

Kita minangka perusahaan Moringa terintegrasi sing ngurusi babagan manajemen peternakan Moringa kanggo ngasilake macem-macem produk Moringa.

Kita ngekspor bubuk godhong Moringa Organik menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad.

Umume merek nutraceutical terkemuka wis nggunakake bubuk godhong Moringa ing formulasi.

Pabrik lan peternakan Moringa dumunung ing Provinsi Nusa Tenggara Barat ing Indonesia, adoh saka kemacetan lalu lintas lan industri polusi.

Kita bisa karo atusan petani cilik lan wis mbentuk masyarakat perdagangan Adil kanggo cultivate Moringa kualitas paling apik ing donya ing iklim tropis. Kita duwe rantai pasokan transparan sing lengkap.

Kabeh produk kita bisa ditelusuri maneh menyang peternakan sing asale. We offer produk Moringa Organik kualitas paling apik langsung saka sumber.
Moringa Oleifera

Sanajan ukurane cilik, godhong kelor duwe akeh manfaat kanggo kesehatan. Malah, para ilmuwan ngarani wit ajaib (Wit Ajaib). Godhong kelor awujud oval, lan ukurane cilik ditata rapi ing gagang, biasane dimasak minangka sayuran kanggo perawatan. Panaliten babagan khasiat godhong kelor wis diwiwiti wiwit taun 1980, ing godhong, banjur kulit, woh lan wiji.

Organisasi kesehatan donya WHO nyaranake kanggo bocah-bocah lan bayi sing isih bayi ngonsumsi, amarga manfaat saka godhong kelor sing akeh, sing ngemot: Telu luwih akeh kalium tinimbang pisang, kaping papat luwih kalsium tinimbang susu, Vitamin kaping pitu luwih akeh. C tinimbang jeruk, Vitamin A kaping papat luwih akeh tinimbang wortel, Protein kaping pindho tinimbang susu.

Organisasi WHO menehi jeneng wit Moringa minangka wit ajaib, sawise nemokake manfaat penting saka godhong kelor. En.wikipedia.org Luwih saka 1.300 studi, artikel lan laporan wis njlentrehake keuntungan saka Moringa lan kemampuan marasake awakmu, sing penting kanggo ngatasi wabah penyakit lan masalah malnutrisi. Riset nuduhake manawa meh kabeh bagean tanduran Moringa duweni sifat penting, sing bisa digunakake kanthi pirang-pirang cara.

Khasiat Daun Kelor.

Njaga bobote.

Sing penting ora dilalekake yaiku njaga keseimbangan awak karo bobote. Pasinaon sing ditindakake dening para ahli nemokake manawa teh Moringa mbantu ngatasi masalah pencernaan sing mupangat kanggo ngrangsang metabolisme awak kanggo pembakaran kalori sing optimal.

Teh sing digawe saka godhong kelor ngemot polifenol sing dhuwur, sing bisa dadi antioksidan. Keuntungan saka antioksidan kanggo detoksifikasi racun ing awak, lan nguatake sistem kekebalan.

Mbusak bintik-bintik rai.

Bahan sing prasaja, njupuk sawetara godhong kelor sing isih enom, tumbuk nganti alus, banjur digunakake minangka bubuk (utawa bisa uga dicampur karo bubuk), sing ing sawetara negara ekstrak kelor wis digunakake minangka bahan mentah kanggo nggawe kosmetik. kulit. Bagéyan saka tanduran Moringa sing akeh digunakake kanggo kulit yaiku kulit, godhong, kembang lan wiji.

Godhong kelor ngandhut nutrisi kayata kalsium lan mineral kayata tembaga, wesi, seng (seng), magnesium, silika lan mangan. Godhong kelor uga bisa dadi moisturizer alami, nduweni guna kanggo mbusak sel kulit mati lan ngresiki kulit.

Godhong kelor ngemot luwih saka 30 antioksidan sing migunani kanggo kesehatan kulit. Godhong kelor sugih mineral lan asam amino sing bisa mbantu ngasilake kolagen lan protein keratin, sing penting kanggo kesehatan kabeh jaringan kulit ing awak.

Ana sawetara merek kosmetik terkenal sing nggunakake minyak kelor minangka bahan mentah kanggo produke. Utamane produk perawatan kulit kayata krim anti-tuwa, krim anti-kerut, minyak aromaterapi, busa rai, lotion, krim pencerah lan deodoran.

Manfaat tanduran kelor iki penting banget kanggo kesehatan lan kaendahan kulit, wiwit saka godhong kelor, minyak kelor nganti kembang kelor. Kembang kelor asring digunakake minangka bahan mentah kanggo kosmetik lan minyak wangi, cologne, minyak rambut, lan minyak aromaterapi. Kembang kelor ngemot asam oleat sing dhuwur, disaring banget dadi lenga. Minyak kembang kelor bisa diandelake kanggo nyerep lan njaga aroma.

Nggunakke godhong kelor kanggo kaendahan.

kepriye? pisanan gawe tempel godhong kelor. Pilih godhong kelor sing isih ijo lan seger, pisah saka cabang. Godhong kelor diresiki kanthi nambahake banyu sithik (supaya godhong kelor dadi tempel). Banjur digunakake minangka topeng, tempel godhong kelor bisa disimpen suwene 3 dina ing kulkas.

Godhong kelor menehi nutrisi kanggo ibu lan bocah sing nyusoni.

Pangrembakane mupangat tanduran kelor ing Indonesia relatif telat dibandhingake ing luar negeri. Nanging, isih ana kesempatan kanggo ngembangake kanggo pangsa pasar domestik lan ekspor. Ana potensial gedhe kanggo ngembangake pasar kanggo mupangat tanduran Moringa kanggo ningkatake nutrisi ing ibu lan bocah sing nyusoni.

Godhong kelor ngandhut protein, zat besi, lan Vitamin C. Kajaba iku, uga ana unsur flavonoid sing mupangati kanggo mbantu ibu sing nyusoni ngasilake ASI luwih akeh. Isi protein nggawe ASI sing berkualitas.

Kandhutan wesi sing dhuwur, yaiku 25 kaping luwih dhuwur tinimbang bayem, dianjurake supaya dikonsumsi dening para ibu sawise nglairake, ing ngendi wanita menstruasi umume kelangan zat besi sing akeh. Kanggo bocah, bisa dikonsumsi wiwit bayi, yaiku bayi luwih saka nem sasi. Wanita ngandhut kudu ngindhari ngonsumsi godhong kelor nalika meteng, utamane ing trimester pisanan.

Mripat sehat.

Godhong kelor nduweni kandungan vitamin A sing dhuwur banget kanggo mripat. Konsumsi godhong kelor mupangati supaya organ mripat tansah sehat lan bening.

Godhong kelor bisa kanggo nambani penyakit mripat, bisa langsung dipangan (sawise diresiki). Godhong kelor nduweni kandungan nutrisi sing akeh, salah sijine yaiku vitamin A lan kalsium.

Kandungan vitamin A ing godhong kelor mupangati kanggo njaga kasarasan mripat, mula bisa nyuda resiko mata plus, minus, silinder lan katarak. Godhong kelor uga apik yen dikonsumsi pasien diabetes lan migunani kanggo ngresiki mripat.

Senyawa antioksidan lan anti-inflamasi.

Miturut laporan sing diterbitake ing Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, godhong kelor ngemot campuran asam amino esensial, fitonutrien karotenoid, antioksidan kayata quercetin, lan senyawa antibakteri alami sing tumindak kaya obat anti-inflamasi.

Godhong kelor duwe sawetara senyawa anti-tuwa sing bisa nyuda efek stres oksidatif lan inflamasi. Manfaate tambah optimal kanthi anane senyawa polifenolik, vitamin C, beta-karoten, kuersetin, lan asam klorogenat senyawa kasebut digandhengake karo nyuda resiko penyakit kronis, kayata lambung, paru-paru, kanker usus besar, diabetes, hipertensi, lan penyakit mripat amarga faktor risiko. umur.

Njaga kesehatan ginjel.

Konsumsi panganan sing sehat kanthi otomatis mbantu ginjel bisa kerja kanthi optimal (fungsi), yen ora panganan sing ora sehat (salah sijine panganan sing akeh lemak) bakal nglumpukake ing ginjel nyebabake masalah kesehatan. Konsumsi godhong kelor, kanthi otomatis mbantu mulihake kesehatan ginjel sing wis rusak.

Slows mudhun efek saka tuwa.

Sinau 2014 diterbitake ing Jurnal Ilmu Pangan lan Teknologi nguji mupangat saka Moringa. Ngerti babagan tingkat enzim antioksidan sing larang regane, peneliti pengin neliti manawa godhong kelor bisa mbantu nyuda efek penuaan, kanthi nggunakake antioksidan herbal alami, sing bisa ngimbangi hormon kanthi alami.

Panaliten kasebut nglibatake sangang puluh wanita postmenopausal antarane umur 45-60 taun dipérang dadi telung klompok, sing diwenehi macem-macem tingkat suplemen. Asil nuduhake yen suplemen karo Moringa lan bayem mimpin kanggo nambah pinunjul ing senyawa antioksidan, kang muter peran penting ing kalem efek saka tuwa.

Ngobati rematik Godhong kelor bisa digunakake kanggo nambani rematik.

Panggunaan godhong kelor kanggo perawatan rematik kanggo nyuda rasa nyeri ing sendi lan nyuda penumpukan asam urat ing sendi, sing penting banget kanggo ngatasi masalah rematik utawa asam urat. Manfaat godhong kelor iki bisa kanggo rematik, lara, lara, lsp.

Nyegah penyakit jantung.

Panaliten kewan laboratorium sing diterbitake ing “Journal of Medicinal Food” Februari 2009 nemokake manawa godhong kelor nyegah karusakan jantung lan menehi keuntungan antioksidan. Ing panliten kasebut, dosis 200 miligram saben kilogram bobot awak saben dina sajrone 30 dina nyebabake tingkat lipid teroksidasi sing luwih murah, lan nglindhungi jaringan jantung saka karusakan struktural. Peneliti nyimpulake manawa godhong kelor menehi manfaat sing signifikan kanggo kesehatan jantung. Panaliten luwih lanjut isih dibutuhake kanggo nguatake temuan kasebut.

Godhong kelor menehi nutrisi kanggo ibu lan bocah sing nyusoni.

Pangrembakane mupangat tanduran kelor ing Indonesia relatif telat dibandhingake ing luar negeri. Nanging, isih ana kesempatan kanggo ngembangake kanggo pangsa pasar domestik lan ekspor. Ana potensial gedhe kanggo ngembangake pasar kanggo mupangat tanduran Moringa kanggo ningkatake nutrisi ing ibu lan bocah sing nyusoni.

Godhong kelor ngandhut protein, zat besi, lan Vitamin C. Kajaba iku, uga ana unsur flavonoid sing mupangati kanggo mbantu ibu sing nyusoni ngasilake ASI luwih akeh. Isi protein nggawe ASI sing berkualitas.

Kandhutan wesi sing dhuwur, yaiku 25 kaping luwih dhuwur tinimbang bayem, dianjurake supaya dikonsumsi dening para ibu sawise nglairake, ing ngendi wanita menstruasi umume kelangan zat besi sing akeh. Kanggo bocah, bisa dikonsumsi wiwit bayi, yaiku bayi luwih saka nem sasi. Wanita ngandhut kudu ngindhari ngonsumsi godhong kelor nalika meteng, utamane ing trimester pisanan.

Mripat sehat.

Godhong kelor nduweni kandungan vitamin A sing dhuwur banget kanggo mripat. Konsumsi godhong kelor mupangati supaya organ mripat tansah sehat lan bening.

Godhong kelor bisa kanggo nambani penyakit mripat, bisa langsung dipangan (sawise diresiki). Godhong kelor nduweni kandungan nutrisi sing akeh, salah sijine yaiku vitamin A lan kalsium.

Kandungan vitamin A ing godhong kelor mupangati kanggo njaga kasarasan mripat, mula bisa nyuda resiko mata plus, minus, silinder lan katarak. Godhong kelor uga apik yen dikonsumsi pasien diabetes lan migunani kanggo ngresiki mripat.

Senyawa antioksidan lan anti-inflamasi.

Miturut laporan sing diterbitake ing Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, godhong kelor ngemot campuran asam amino esensial, fitonutrien karotenoid, antioksidan kayata quercetin, lan senyawa antibakteri alami sing tumindak kaya obat anti-inflamasi.

Godhong kelor duwe sawetara senyawa anti-tuwa sing bisa nyuda efek stres oksidatif lan inflamasi. Manfaate tambah optimal kanthi anane senyawa polifenolik, vitamin C, beta-karoten, kuersetin, lan asam klorogenat senyawa kasebut digandhengake karo nyuda resiko penyakit kronis, kayata lambung, paru-paru, kanker usus besar, diabetes, hipertensi, lan penyakit mripat amarga faktor risiko. umur.

Njaga kesehatan ginjel.

Konsumsi panganan sing sehat kanthi otomatis mbantu ginjel bisa kerja kanthi optimal (fungsi), yen ora panganan sing ora sehat (salah sijine panganan sing akeh lemak) bakal nglumpukake ing ginjel nyebabake masalah kesehatan. Konsumsi godhong kelor, kanthi otomatis mbantu mulihake kesehatan ginjel sing wis rusak.

Slows mudhun efek saka tuwa.

Sinau 2014 diterbitake ing Jurnal Ilmu Pangan lan Teknologi nguji mupangat saka Moringa. Ngerti babagan tingkat enzim antioksidan sing larang regane, peneliti pengin neliti manawa godhong kelor bisa mbantu nyuda efek penuaan, kanthi nggunakake antioksidan herbal alami, sing bisa ngimbangi hormon kanthi alami.

Panaliten kasebut nglibatake sangang puluh wanita postmenopausal antarane umur 45-60 taun dipérang dadi telung klompok, sing diwenehi macem-macem tingkat suplemen. Asil nuduhake yen suplemen karo Moringa lan bayem mimpin kanggo nambah pinunjul ing senyawa antioksidan, kang muter peran penting ing kalem efek saka tuwa.

Manfaat Daun Kelor kanggo Wanita.

Kanggo wanita, konsumsi godhong kelor bisa uga ora anyar. Godhong kelor diprecaya apik kanggo njaga kasarasan organ reproduksi wanita. Nanging ternyata khasiat godhong kelor kanggo wanita akeh banget. Keuntungan kasebut kalebu;

Nyegah Anemia ing Wanita Ngandhut.

Anemia minangka penyakit sing mbebayani kanggo wanita ngandhut. Amarga tingkat getih ing awak wanita ngandhut dibutuhake kanggo njaga kesehatane awake dhewe lan bocah-bocah sing lagi dikandung. Kajaba iku, anemia uga mbebayani nalika proses babaran. Kanggo ngatasi bebaya anemia ing wanita ngandhut, konsumsi godhong kelor bisa dadi salah sawijining solusi. Godhong kelor nduweni kemampuan kanggo nambah hemoglobin supaya risiko anemia bisa dicegah.

Nyegah Resiko Komplikasi ing Wanita Ngandhut.

Komplikasi nalika meteng bisa kedadeyan ing sapa wae. Kanggo nyegah iki, wanita ngandhut kudu ngonsumsi panganan sehat sing sugih nutrisi lan vitamin. Godhong kelor bisa dadi pilihan panganan sing sehat kanggo wanita ngandhut. amarga godhong iki akeh nutrisi lan mineral sing dibutuhake nalika meteng.

Tambah Produksi ASI.

ASI utawa ASI dibutuhake amarga sawise bayi lair, konsumsi panganan utama saka ASI. Sayange, ora kabeh wanita bisa ngasilake ASI langsung sawise nglairake, kadhangkala mbutuhake booster luwih dhisik supaya ASI bisa metu.

Godhong kelor nduweni efek galactogogue sing padha karo godhong katuk. Efek iki bisa nggawe produksi ASI mundhak. Kanthi jumlah ASI sing akeh, kabutuhan nutrisi bayi bisa dicukupi.

Tambah Antioksidan sawise Menopause.

Tingkat antioksidan ing wanita sejatine bisa dikurangi amarga nyuda produksi hormon estrogen. Kanggo nambah antioksidan kasebut, dianjurake kanggo ngonsumsi godhong kelor kanthi bentuk bubur. Godhong kelor dipercaya bisa nambah antioksidan sing penting kanggo njaga awak sehat.

Cara Ngolah Godhong Kelor sing Bener

Supaya khasiat godhong kelor tetep tetep, mula kudu ngerti cara ngolahe. Ana sawetara cara kanggo ngolah godhong kelor kanthi bener, kayata:

Diolah dadi teh.

Kanggo ngolah godhong kelor kanthi cara iki. Sampeyan kudu nggawe manawa godhong Moringa garing. Sawisé iku, lebokake godhong kelor ing cangkir banjur diseduh kaya sampeyan nggawe teh. Sampeyan uga bisa nambah gula utawa madu kanggo nambah rasa.

digodhog.

Cara iki minangka cara sing paling umum. Nanging kanthi cara iki kabeh bagean godhong kelor bisa digunakake. Banyu sing wis digodhog bisa diombe lan godhong sing digodhog bisa didadekake salad.

Sayuran.

Sayuran godhong kelor uga dadi ora mung enak nanging uga sugih manfaat. Godhong kelor bisa digawe sayuran bening kanthi tambahan jagung manis lan sawetara rempah-rempah sing bakal nambah rasa.

Apa Sampeyan Kepengin Nggawe Produk Moringa Sendiri?

Kabar apik! Kita bisa ngasilake produk moringa rampung nggunakake merek sampeyan dhewe / label pribadi moringa / produk label putih produk Moringa Oleifera – Hubungi kita liwat telpon / whatsapp: +62-877-5801-6000