Posted on

Eksportør av pimpstein

Company Name : UD.SWOTS POTS

Address : Arya Banjar Getas Street, Gang Lele, Green Palm Residence, Number B5, Mataram City, Nusa Tenggara Barat Province, Indonesia, Post Code: 83115

Phone / Whatsapp : +6287865026222

Lombok Pumice Stone Mining Indonesia

Pumice Stone Supplier From Indonesia

Eksportør av pimpstein

Pimpstein er et svært lett, porøst og slitende materiale, og det har blitt brukt i århundrer i bygge- og skjønnhetsindustrien så vel som i tidlig medisin.

Det brukes også som slipemiddel, spesielt i poleringsmidler, blyantviskere og produksjon av steinvaskede jeans. Pimpstein ble også brukt i den tidlige bokproduksjonsindustrien for å forberede pergamentpapir og lærbindinger.

Pimpstein for landbruk

Pimpstein er et flott stoff som kan brukes til alle slags planter. Den kan absorbere vann eller gjødsel i lang tid. Dette kan holde planten din i passende fuktighetstilstand uten å vanne regelmessig. Pimpstein har lengre levetid sammenlignet med andre typer landbruksstoffer. Du kan bruke pimpstein til å erstatte jord når du planter. Dette vil bidra til å redusere insekter og plantevernmidler. Pimpstein har også mange mineraler som kan hjelpe planten din til å vokse penere og sunnere.

Veibeskrivelse: Før bruk bør brukeren bløtlegge pimpstein i vann. Deretter kan brukeren plassere steinene på bunnen av keramikk, blande med jord, eller kun bruke pimpstein til planting som normalt. Selv om den pimpsteinen kan holde på fuktigheten lenge. Du må fortsatt vanne planten regelmessig. Du kan merke fra fargen på pimpstein. Hvis den blir tørr eller fargen blir mer hvit, anbefales det at du vanner planten din.

Mineraler i pimpstein

Pimpstein er laget av smeltet stein under jorden eller som vi kaller det “lava”. Denne lavaen består av smeltende bergarter og mineraler under jorden. Pimpstein har mange mineraler og grunnstoffer som vist i tabellen nedenfor.

Mangan er en komponent som trengs for mange enzymer. Disse enzymene kalles “magesaft”. Hvis det mangler, kan den sentrale av bladene eller midten av treet ha sår.

Kalsium er en viktig del av cellestrukturen og hjelper plantecellene til å fungere normalt.

Fordelene eller kalsium på pimpstein

Kalsium vil styrke vannrør og matrør av planter. Dette forbedrer effektiviteten av vann- og matlevering til forskjellige deler av planten.

Kalsium er en viktig del av normal hormonproduksjon, som hormoner, cytokiner, som bidrar til å styrke blomsterknoppene. Hvis planten mangler kalsium, vil også plantehormonet redusere og resultere i lavere blomsteroppblomstring og langsommere vekst av planter.

Kalsium bygger opp et sterkt rotsystem som absorberer vann bedre. Ved kalsiummangel er rotsystemet svekket. Rotceller kan lett gå i stykker og jordsykdom vil lettere komme inn i røttene.

Kalsium hjelper rotsystemet til å motstå saltholdig jord.

Kalsium hjelper plantene til å samle nitrater i seg selv. Dette bidrar til at planten vokser bedre, spesielt i perioden hvor plantene krever høyt nitrat. Rotsystemet til planten vil ikke vokse og forkortes hvis kalsium mangler. Når du dyrker nye røtter, vil planten kreve høyt kalsium.

Pimpstein For Filter Substrat

Pimpstein er et nytt substrat som kan brukes som erstatning for korallrev. Den har svampete utseende, men slitesterk. Steinen er ikke like knekkbar som korallrev og har lang levetid. Pimpstein er lett og lett å rengjøre. Det kan hjelpe med å kontrollere vannets PH, enten har vannet høy eller lav PH, pimpsteinen vil kontrollere vannets PH til å være rundt 7,0. Dette vil holde vannet i god kvalitet og resultere i bedre helse for din elskede fisk.

Veibeskrivelse: På grunn av den lette vekten bør brukeren bløtlegge pimpstein i vann rundt en natt før bruk. Dette vil gjøre at steinen kan synke ned i dammens filterområde. Hvis du trenger å bruke den raskt, kan du legge noe på toppen av steinen for å hjelpe den til å synke inn. Etter en stund vil steinene absorbere nok vann til å kunne synke. For å rengjøre pimpstein, bør brukeren rengjøre den med vann, men ikke tørke den opp med sollys. Varmen vil drepe alle mikroorganismer som hjelper til med å rense fiskeavfallet.

Pimpstein for industrielt vaskeri

Pimpstein er et miljøvennlig materiale for denimvask eller tekstilvask. Når du vasker med pimpstein, kan det skape et unikt mønster på denim.

Pimpstein for konstruksjon

Pimpstein er mye brukt til å lage lettbetong og isolerende slaggblokker med lav tetthet.

De luftfylte vesiklene i denne porøse bergarten fungerer som en god isolator.

En finkornet versjon av pimpstein kalt pozzolan brukes som tilsetning i sement og blandes med kalk for å danne en lett, glatt, gipslignende betong.

Denne formen for betong ble brukt så langt tilbake som romertiden.

Romerske ingeniører brukte den til å bygge den enorme kuppelen til Pantheon med økende mengder pimpstein lagt til betong for høyere høyder av strukturen.

Det ble også ofte brukt som byggemateriale for mange akvedukter.

En av de viktigste bruksområdene for pimpstein for tiden i USA er å produsere betong.

Denne bergarten har blitt brukt i betongblandinger i tusenvis av år og fortsetter å bli brukt til å produsere betong, spesielt i områder nær der dette vulkanske materialet er avsatt.

Nye studier viser en bredere anvendelse av pimpsteinspulver i betongindustrien.

Pimpstein kan fungere som et sementholdig materiale i betong, og forskere har vist at betong laget med opptil 50 % pimpsteinspulver kan forbedre holdbarheten betydelig, samtidig som klimagassutslippene og forbruket av fossilt brensel reduseres.

Pimpstein for personlig pleie

Pimpstein såpestykker

Det er et slipende materiale som kan brukes i pulverform eller som en stein for å fjerne uønsket hår eller hud.

I det gamle Egypt var hudpleie og skjønnhet viktig, og sminke og fuktighetskremer ble mye brukt. En vanlig trend var å fjerne alt hår på kroppen ved hjelp av kremer, barberhøvler og pimpstein.

Pimpstein i pulverform var en ingrediens i tannkrem i det gamle Roma.

Neglepleie var veldig viktig i det gamle Kina; negler ble holdt preparert med pimpstein, og pimpstein ble også brukt til å fjerne hard hud.

Det ble oppdaget i et romersk dikt at pimpstein ble brukt til å fjerne død hud så langt tilbake som 100 f.Kr., og sannsynligvis før da.

I dag brukes fortsatt mange av disse teknikkene; pimpstein er mye brukt som hudeksfoliering. Selv om hårfjerningsteknikker har utviklet seg gjennom århundrene, brukes fortsatt slipende materiale som pimpstein.

“Pimpstein” brukes ofte i skjønnhetssalonger under pedikyrprosessen for å fjerne tørr og overflødig hud fra bunnen av foten samt hard hud.

Finmalt pimpstein har blitt tilsatt noen tannkremer som en polering, som ligner på romersk bruk, og fjerner enkelt tannplakk. Slik tannkrem er for slitende til daglig bruk.

Pimpstein tilsettes også i kraftige håndrensere (som lavasåpe) som et mildt slipemiddel.

Pimpstein til rengjøring

Bar av solid pimpstein

Pimpstein, noen ganger festet til et håndtak, er et effektivt skrubbeverktøy for fjerning av kalk, rust, harde vannringer og andre flekker på porselensarmaturer i husholdninger (f.eks. bad).

Det er en rask metode sammenlignet med alternativer som kjemikalier eller eddik og natron eller boraks.

Pimpstein for tidlig medisin

Pimpstein har blitt brukt i medisinsk industri i mer enn 2000 år. Gammel kinesisk medisin brukte malt pimpstein sammen med malt glimmer og fossiliserte bein lagt til te. Denne teen ble brukt til å behandle svimmelhet, kvalme, søvnløshet og angstlidelser. Inntak av disse pulveriserte steinene var faktisk i stand til å myke knuter og ble senere brukt sammen med andre urteingredienser for å behandle galleblærenkreft og urinvansker.

I vestlig medisin, fra begynnelsen av 1700-tallet, ble pimpstein malt til en sukkerkonsistens og ble sammen med andre ingredienser brukt til å behandle sår hovedsakelig på huden og hornhinnen.

Blandinger som disse ble også brukt for å hjelpe sår med arr på en sunnere måte. I omtrent 1680 ble det bemerket av en engelsk naturforsker at pimpsteinspulver ble brukt for å fremme nysing.