Posted on

Exportador de Moringa i Fabricació de Moringa de marca privada

Exportador de Moringa i Fabricació de Moringa de marca privada

Vols fer el teu propi producte Moringa?

Bones notícies! Podem produir productes acabats de moringa utilitzant la vostra pròpia marca / marca privada de moringa / productes de marca blanca de Moringa Oleifera

Deixa’ns tot el procés de producció, només rebràs la mercaderia envasada acabada sota la teva marca.

Molt adequat per a empreses B2C, supermercats, hotels i cafeteries, propietaris de cadenes de restaurants, empreses comercials, etc. Poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el número de WhatsApp +62-877-5801-6000.

Exportador de Moringa

El nostre Ccmpany és un fabricant, proveïdor i exportador líder de pols de fulla de Moringa orgànica, llavors de Moringa i oli de Moringa.

Som una empresa integrada de Moringa que s’ocupa de la gestió de granges de Moringa per a la fabricació de la gamma de productes Moringa de valor afegit.

Exportem pols de fulla de Moringa orgànica a més de 20 països d’arreu del món.

La majoria de les principals marques nutracèutiques han estat utilitzant la pols de fulla de Moringa en les seves formulacions.

Les nostres granges i fàbrica de Moringa es troben a la província de Nusa Tenggara Occidental a Indonèsia, a quilòmetres de les congestions del trànsit i les indústries contaminants.

Treballem amb centenars de petits agricultors i hem format una societat de comerç just per conrear la Moringa de la millor qualitat del món en el clima tropical. Tenim una cadena de subministrament transparent completa.

Tots els nostres productes es remunten a la granja on es van originar. Oferim els productes de Moringa Orgànica de la millor qualitat directament de la font.
Moringa Oleifera

Tot i que de mida petita, les fulles de Moringa tenen molts beneficis importants per a la salut. De fet, els científics l’anomenen arbre màgic (Miracle Tree). Les fulles de moringa són de forma ovalada i de mida petita, ben disposades sobre una tija, generalment cuinades com a verdura per al tractament. La investigació sobre l’eficàcia de les fulles de Moringa s’ha iniciat des de 1980, sobre les fulles, després l’escorça, els fruits i les llavors.

L’organització mundial de la salut OMS recomana que els nens i nadons en la seva infància el consumin, a causa dels beneficis del gran contingut de fulles de Moringa, que contenen: tres vegades més potassi que els plàtans, quatre vegades més calci que la llet, set vegades més vitamina C que les taronges, quatre vegades més vitamina A que les pastanagues, el doble de proteïnes que la llet.

L’organització de l’OMS va batejar l’arbre de Moringa com un arbre miracle, després de descobrir els importants beneficis de les fulles de Moringa. En.wikipedia.org Més de 1.300 estudis, articles i informes han explicat els beneficis de Moringa i les seves capacitats curatives, que són importants per fer front als brots de malalties i problemes de desnutrició. La investigació mostra que gairebé totes les parts de la planta de Moringa tenen propietats importants, que es poden utilitzar de diverses maneres.

Beneficis de les fulles de Moringa.

Mantenir el pes.

L’important que no s’ha d’oblidar és mantenir el cos en equilibri amb el seu pes. Els estudis realitzats per experts van trobar que el te de Moringa ajuda a fer front als problemes digestius els beneficis dels quals són estimular el metabolisme del cos per a una crema òptima de calories.

El te elaborat amb fulles de Moringa conté polifenols elevats, que funcionen com a antioxidants. Els beneficis dels antioxidants per desintoxicar les toxines del cos, i enfortir el sistema immunitari.

Eliminar les taques facials.

L’ingredient senzill, agafar unes quantes fulles joves de Moringa, triturar fins que quedi ben fina, després utilitzar-lo com a pols (o també es pot barrejar amb pols), que en alguns països l’extracte de Moringa s’ha utilitzat com a matèria primera per a l’elaboració de cosmètics per al pell. Les parts de la planta Moringa que s’utilitzen àmpliament per a la pell són l’escorça, les fulles, les flors i les llavors.

Les fulles de moringa contenen nutrients com el calci i minerals com el coure, ferro, zinc (zinc), magnesi, sílice i manganès. Les fulles de moringa també poden ser una crema hidratant natural, tenen usos per eliminar les cèl·lules mortes de la pell i netejar la pell.

Les fulles de moringa contenen més de 30 antioxidants que són beneficiosos per a la salut de la pell. Les fulles de moringa són riques en minerals i aminoàcids que poden ajudar a produir col·lagen i la proteïna queratina, que és important per a la salut de tots els teixits de la pell del cos.

Hi ha diverses marques conegudes de productes cosmètics que utilitzen l’oli de Moringa com a matèria primera per als seus productes. Especialment productes per a la cura de la pell com cremes antienvelliment, cremes antiarrugues, olis d’aromateràpia, escumes facials, locions, cremes per aclarir i desodorants.

Els beneficis d’aquesta planta de Moringa són indispensables per a la salut i la bellesa de la pell, des de les fulles de Moringa, l’oli de Moringa fins a les flors de Moringa. Les flors de moringa s’utilitzen sovint com a matèries primeres per a cosmètics i perfums, colònies, olis per al cabell i olis d’aromateràpia. Les flors de moringa contenen un alt àcid oleic, molt ben refinat en oli. Es pot confiar en l’oli de flor de moringa per absorbir i retenir l’aroma.

Utilitzant fulles de Moringa per a la bellesa.

Com? primer feu una pasta de fulles de Moringa. Trieu fulles de Moringa que encara siguin verdes i fresques, separades de les branques. Tritureu les fulles de Moringa afegint només una mica d’aigua (perquè les fulles de Moringa formen una pasta). Després, utilitzada com a màscara, la pasta de fulles de Moringa es pot emmagatzemar durant 3 dies a la nevera.

Les fulles de moringa proporcionen nutrició per a les mares i els nens lactants.

El desenvolupament dels beneficis de les plantes de Moringa a Indonèsia és relativament tard en comparació amb l’estranger. No obstant això, encara hi ha l’oportunitat de desenvolupar-lo per a la quota de mercat nacional i d’exportació. Hi ha un gran potencial per desenvolupar el mercat dels beneficis de les plantes de Moringa en la millora de la nutrició en mares i nens lactants.

Les fulles de moringa contenen proteïnes, ferro i vitamina C. A més, també hi ha elements flavonoides els beneficis dels quals són ajudar a les mares lactants a produir més llet materna. El contingut de proteïnes fa que la llet materna sigui de qualitat.

L’alt contingut en ferro, que és 25 vegades més gran que els espinacs, es recomana consumir per les mares després del part, on les dones menstruants solen perdre molt de ferro. Per als nens, es pot consumir des del nadó, és a dir, nadons de més de sis mesos. Les dones embarassades han d’evitar el consum de fulles de Moringa durant l’embaràs, especialment el primer trimestre.

Ulls sans.

Les fulles de moringa tenen un alt contingut de vitamina A que és molt bona per als ulls. El consum de fulles de Moringa és útil perquè els òrgans oculars estiguin sempre en un estat saludable i clar.

Les fulles de moringa es poden utilitzar per curar malalties oculars, es poden menjar directament (després de netejar les fulles). Les fulles de moringa tenen molt contingut nutricional, un dels quals és la vitamina A i el calci.

El contingut de vitamina A de les fulles de Moringa és útil per protegir la salut ocular, tant si comença a reduir el risc d’ulls més, menys, cilindre i cataractes. Les fulles de moringa també són bones quan les consumeixen pacients diabètics i són útils per netejar els ulls.

Compostos antioxidants i antiinflamatoris.

Segons un informe publicat al Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, les fulles de Moringa contenen una barreja d’aminoàcids essencials, fitonutrients carotenoides, antioxidants com la quercetina i compostos antibacterians naturals que actuen com a fàrmacs antiinflamatoris.

Les fulles de moringa tenen diversos compostos anti-envelliment que poden reduir els efectes de l’estrès oxidatiu i la inflamació. Els beneficis són cada cop més òptims amb la presència de compostos polifenòlics, vitamina C, betacarotè, quercetina i àcid clorogènic, aquests compostos s’associen amb un risc reduït de malalties cròniques, com ara càncer d’estómac, pulmó, còlon, diabetis, hipertensió i malaltia ocular per factors de risc. edat.

Mantenir la salut renal.

El consum d’aliments saludables ajuda automàticament als ronyons a funcionar de manera òptima (funcionament), en cas contrari, els aliments no saludables (un dels quals és un aliment ric en greixos) s’acumularan als ronyons causant problemes de salut. El consum de fulles de Moringa, ajuda automàticament a restaurar la salut renal que ja està en mal estat.

Redueix els efectes de l’envelliment.

Un estudi de 2014 publicat al Journal of Food Science and Technology va provar els beneficis de Moringa. Coneixent els nivells d’enzims antioxidants valuosos, els investigadors volien investigar si les fulles de Moringa podrien ajudar a frenar els efectes de l’envelliment, mitjançant l’ús d’antioxidants naturals d’herbes, que són capaços d’equilibrar les hormones de manera natural.

L’estudi va incloure noranta dones postmenopàusiques d’entre 45 i 60 anys dividides en tres grups, a les quals se’ls va donar diferents nivells de suplementació. Els resultats van mostrar que la suplementació amb Moringa i espinacs va provocar un augment significatiu dels compostos antioxidants, que tenen un paper important en la frenada dels efectes de l’envelliment.

Tractament del reumatisme Les fulles de moringa es poden utilitzar per tractar el reumatisme.

L’ús de les fulles de Moringa en el tractament del reumatisme per reduir el dolor a les articulacions i reduir l’acumulació d’àcid úric a les articulacions, que és molt important per superar el problema del reumatisme o la gota. Els beneficis d’aquesta fulla de Moringa es poden utilitzar per al reumatisme, dolors, dolors, etc.

Prevenir les malalties del cor.

Un estudi d’animals de laboratori publicat al número de febrer de 2009 del “Journal of Medicinal Food” va trobar que les fulles de Moringa prevenen el dany cardíac i proporcionen beneficis antioxidants. A l’estudi, la dosificació de 200 mil·ligrams per quilogram de pes corporal diari durant 30 dies va donar lloc a nivells més baixos de lípids oxidats i va protegir el teixit cardíac dels danys estructurals. Els investigadors van concloure que les fulles de Moringa proporcionen beneficis significatius per a la salut del cor. Encara calen més investigacions per reforçar aquestes troballes.

Les fulles de moringa proporcionen nutrició per a les mares i els nens lactants.

El desenvolupament dels beneficis de les plantes de Moringa a Indonèsia és relativament tard en comparació amb l’estranger. No obstant això, encara hi ha l’oportunitat de desenvolupar-lo per a la quota de mercat nacional i d’exportació. Hi ha un gran potencial per desenvolupar el mercat dels beneficis de les plantes de Moringa en la millora de la nutrició en mares i nens lactants.

Les fulles de moringa contenen proteïnes, ferro i vitamina C. A més, també hi ha elements flavonoides els beneficis dels quals són ajudar a les mares lactants a produir més llet materna. El contingut de proteïnes fa que la llet materna sigui de qualitat.

L’alt contingut en ferro, que és 25 vegades més gran que els espinacs, es recomana consumir per les mares després del part, on les dones menstruants solen perdre molt de ferro. Per als nens, es pot consumir des del nadó, és a dir, nadons de més de sis mesos. Les dones embarassades han d’evitar el consum de fulles de Moringa durant l’embaràs, especialment el primer trimestre.

Ulls sans.

Les fulles de moringa tenen un alt contingut de vitamina A que és molt bona per als ulls. El consum de fulles de Moringa és útil perquè els òrgans oculars estiguin sempre en un estat saludable i clar.

Les fulles de moringa es poden utilitzar per curar malalties oculars, es poden menjar directament (després de netejar les fulles). Les fulles de moringa tenen molt contingut nutricional, un dels quals és la vitamina A i el calci.

El contingut de vitamina A de les fulles de Moringa és útil per protegir la salut ocular, tant si comença a reduir el risc d’ulls més, menys, cilindre i cataractes. Les fulles de moringa també són bones quan les consumeixen pacients diabètics i són útils per netejar els ulls.

Compostos antioxidants i antiinflamatoris.

Segons un informe publicat al Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, les fulles de Moringa contenen una barreja d’aminoàcids essencials, fitonutrients carotenoides, antioxidants com la quercetina i compostos antibacterians naturals que actuen com a fàrmacs antiinflamatoris.

Les fulles de moringa tenen diversos compostos anti-envelliment que poden reduir els efectes de l’estrès oxidatiu i la inflamació. Els beneficis són cada cop més òptims amb la presència de compostos polifenòlics, vitamina C, betacarotè, quercetina i àcid clorogènic, aquests compostos s’associen amb un risc reduït de malalties cròniques, com ara càncer d’estómac, pulmó, còlon, diabetis, hipertensió i malaltia ocular per factors de risc. edat.

Mantenir la salut renal.

El consum d’aliments saludables ajuda automàticament als ronyons a funcionar de manera òptima (funcionament), en cas contrari, els aliments no saludables (un dels quals és un aliment ric en greixos) s’acumularan als ronyons causant problemes de salut. El consum de fulles de Moringa, ajuda automàticament a restaurar la salut renal que ja està en mal estat.

Redueix els efectes de l’envelliment.

Un estudi de 2014 publicat al Journal of Food Science and Technology va provar els beneficis de Moringa. Coneixent els nivells d’enzims antioxidants valuosos, els investigadors volien investigar si les fulles de Moringa podrien ajudar a frenar els efectes de l’envelliment, mitjançant l’ús d’antioxidants naturals d’herbes, que són capaços d’equilibrar les hormones de manera natural.

L’estudi va incloure noranta dones postmenopàusiques d’entre 45 i 60 anys dividides en tres grups, a les quals se’ls va donar diferents nivells de suplementació. Els resultats van mostrar que la suplementació amb Moringa i espinacs va provocar un augment significatiu dels compostos antioxidants, que tenen un paper important en la frenada dels efectes de l’envelliment.

Beneficis de les fulles de Moringa per a les dones.

Per a les dones, el consum de fulles de Moringa pot no ser una cosa nova. Es creu que les fulles de moringa són bones per mantenir la salut dels òrgans reproductors femenins. Però resulta que els beneficis de les fulles de Moringa per a les dones són molts. Aquests beneficis inclouen;

Prevenció de l’anèmia en dones embarassades.

L’anèmia és una malaltia de risc per a les dones embarassades. Perquè els nivells sanguinis del cos de les dones embarassades són necessaris per mantenir la salut d’elles i dels nens que porten. A més, l’anèmia també és perillosa durant el procés de part. Per superar el perill d’anèmia en les dones embarassades, el consum de fulles de Moringa pot ser una solució. Les fulles de moringa tenen la capacitat d’augmentar l’hemoglobina de manera que es pot prevenir el risc d’anèmia.

Prevenció del risc de complicacions en dones embarassades.

Les complicacions durant l’embaràs poden passar a qualsevol. Per evitar-ho, les dones embarassades han de consumir aliments saludables rics en nutrients i vitamines. Les fulles de moringa poden ser una opció d’alimentació saludable per a les dones embarassades. perquè aquesta fulla té molts nutrients i minerals necessaris durant l’embaràs.

Augmentar la producció de llet materna.

La llet materna o materna és necessària perquè després de néixer el nadó, el principal consum d’aliments prové de la llet materna. Malauradament, no totes les dones poden produir llet materna immediatament després de donar a llum, de vegades cal un reforç primer perquè la llet pugui sortir.

Les fulles de moringa tenen el mateix efecte galactogog que les fulles de katuk. Aquest efecte pot augmentar la producció de llet materna. Amb una quantitat abundant de llet materna es poden cobrir les necessitats nutricionals del nadó.

Augmenta els antioxidants després de la menopausa.

Els nivells d’antioxidants en les dones es poden reduir a causa de la reducció de la producció de l’hormona estrògen. Per augmentar aquests antioxidants, es recomana consumir fulles de Moringa en forma de farinetes. Es creu que les fulles de moringa augmenten els antioxidants que són importants per mantenir un cos sa.

Com processar les fulles de Moringa correctament

Perquè es mantinguin els beneficis de les fulles de Moringa, cal saber processar-les. Hi ha diverses maneres de conrear correctament les fulles de Moringa, com ara les següents:

Processat en te.

Processar les fulles de Moringa d’aquesta manera. Has d’assegurar-te que les fulles de Moringa estiguin seques. Després d’això, poseu les fulles de Moringa en una tassa i prepareu-les com si faries un te. També podeu afegir sucre o mel per donar-li sabor.

Bullida.

Aquest mètode és el més comú. Però d’aquesta manera es poden utilitzar totes les parts de les fulles de Moringa. L’aigua bullida es pot beure i les fulles bullides es poden utilitzar com a amanida.

Verdures.

Les verdures de fulla de moringa també resulten no només delicioses, sinó també riques en beneficis. Les fulles de moringa es poden convertir en verdures clares amb l’addició de blat de moro dolç i algunes espècies que faran el gust més ric.

Vols fer el teu propi producte Moringa?

Bones notícies! Podem produir productes acabats de moringa utilitzant la vostra pròpia marca / marca privada de productes de moringa / marca blanca del producte Moringa Oleifera – Contacteu-nos per telèfon / whatsapp: +62-877-5801-6000