Posted on

Exportador de pedra tosca

Company Name : UD.SWOTS POTS

Address : Arya Banjar Getas Street, Gang Lele, Green Palm Residence, Number B5, Mataram City, Nusa Tenggara Barat Province, Indonesia, Post Code: 83115

Phone / Whatsapp : +6287865026222

Lombok Pumice Stone Mining Indonesia

Proveïdor de pedra tosca

Poma per a horticultura

La tosca és un material molt lleuger, porós i abrasiu i s’ha utilitzat durant segles en la indústria de la construcció i la bellesa, així com en la medicina primerenca.

També s’utilitza com a abrasiu, especialment en esmalts, gomes d’esborrar de llapis i la producció de texans rentats a la pedra. La pedra tosca també es va utilitzar a la primera indústria de la fabricació de llibres per preparar paper pergamí i enquadernacions de cuir.

Hi ha una gran demanda de pedra tosca, especialment per a la filtració d’aigua, la contenció de vessaments de productes químics, la fabricació de ciment, l’horticultura i cada cop més per a la indústria de mascotes.

Poma per a la cura personal
DETALLS ANNEXOS pedra tosca-proveïdor-indonèsia

Barres de sabó de pedra tosca
La pedra tosca s’ha utilitzat com a material per a la cura personal durant milers d’anys.

És un material abrasiu que es pot utilitzar en forma de pols o com a pedra per eliminar el pèl o la pell no desitjats.

A l’antic Egipte la cura de la pell i la bellesa eren importants i el maquillatge i les cremes hidratants eren àmpliament utilitzats. Una tendència habitual era eliminar tot el pèl del cos amb cremes, navalles i pedres toscas.

La pedra tosca en pols era un ingredient de les pastes de dents a l’antiga Roma.

La cura de les ungles era molt important a l’antiga Xina; Les ungles es mantenien arreglades amb pedres toscas i també es feien servir per eliminar els callos.

Es va descobrir en un poema romà que la pedra tosca s’utilitzava per eliminar la pell morta des del 100 aC, i probablement abans.

S’ha utilitzat al llarg de moltes èpoques des de llavors, inclosa l’època victoriana.

Avui dia, moltes d’aquestes tècniques encara es fan servir; La pedra tosca s’utilitza àmpliament com a exfoliant de la pell. Tot i que les tècniques de depilació han evolucionat al llarg dels segles, també s’utilitzen materials abrasius com la pedra tosca.

Les “pedres toscas” s’utilitzen sovint als salons de bellesa durant el procés de pedicura per eliminar la pell seca i l’excés de la part inferior del peu, així com els callositats.

S’ha afegit pedra tosca finament mòlta a algunes pastes de dents com a poliment, similar a l’ús romà, i elimina fàcilment l’acumulació de placa dental. Aquesta pasta de dents és massa abrasiva per a l’ús diari.

La tosca també s’afegeix als netejadors de mans resistents (com el sabó de lava) com a abrasiu suau.

Algunes marques de bany de pols de xinxilla estan formulades amb pedra tosca en pols.

Les tècniques de bellesa antigues amb pedra tosca encara s’utilitzen avui dia, però els nous substituts són més fàcils d’obtenir.

Piedra tosca per a la neteja
Barra de pedra tosca massissa

La pedra tosca, de vegades enganxada a un mànec, és una eina de fregat eficaç per eliminar la calç, l’òxid, els anells d’aigua dura i altres taques dels accessoris de porcellana de les llars (per exemple, els banys).

És un mètode ràpid en comparació amb alternatives com els productes químics o el vinagre i el bicarbonat de sodi o el borax.

Poma per a horticultura

Un bon sòl requereix una càrrega suficient d’aigua i nutrients, així com poca compactació per permetre un fàcil intercanvi de gasos.

Les arrels de les plantes requereixen un transport continu de diòxid de carboni i oxigen cap a i des de la superfície.

La pedra tosca millora la qualitat del sòl a causa de les seves propietats poroses, l’aigua i els gasos es poden transportar fàcilment a través dels porus i els nutrients es poden emmagatzemar als forats microscòpics.

Els fragments de roca tosca són inorgànics, per tant no es descomponen i es produeix poca compactació.

Un altre avantatge d’aquesta roca inorgànica és que no atrau ni allotja fongs o insectes. El drenatge és molt important en horticultura, amb la presència de la pedra tosca és molt més fàcil.

L’ús de pedra tosca també crea condicions ideals per al cultiu de plantes com cactus i suculentes, ja que augmenta la retenció d’aigua en sòls sorrencs i redueix la densitat dels sòls argilosos per permetre més transport de gasos i aigua.

L’addició de pedra tosca al sòl millora i augmenta la coberta vegetativa ja que les arrels de les plantes fan que els talussos siguin més estables, per tant, ajuda a reduir l’erosió.

Sovint s’utilitza a vores de carreteres i sèquies i s’utilitza habitualment en gespa i camps de golf per mantenir la coberta d’herba i la planitud que poden degradar-se a causa de grans quantitats de trànsit i compactació.

Pel que fa a les propietats químiques, la pedra tosca és de pH neutre, no és àcida ni alcalina.

El 2011, el 16% de la pedra tosca extreta als Estats Units es va utilitzar amb finalitats hortícoles.

La tosca contribueix a la fertilitat del sòl a les zones on està present de manera natural al sòl a causa de l’activitat volcànica.

Per exemple, a les muntanyes Jemez de Nou Mèxic, els pobles ancestrals es van establir en “pegats de pedra tosca” de la pedra tosca El Cajete que probablement conservaven una major quantitat d’humitat i era ideal per a l’agricultura.

Piedra tosca per a la construcció

La tosca s’utilitza àmpliament per fer formigó lleuger i blocs de cendres aïllants de baixa densitat.

Les vesícules plenes d’aire en aquesta roca porosa serveixen com a bon aïllant.

Una versió de gra fi de pedra tosca anomenada puzolana s’utilitza com a additiu en el ciment i es barreja amb calç per formar un formigó lleuger, llis i semblant al guix.

Aquesta forma de formigó s’utilitzava des de l’època romana.

Els enginyers romans la van utilitzar per construir l’enorme cúpula del Panteó amb quantitats creixents de pedra tosca afegida al formigó per a elevacions més altes de l’estructura.

També s’utilitzava habitualment com a material de construcció per a molts aqüeductes.

Un dels principals usos de la pedra tosca actualment als Estats Units és la fabricació de formigó.

Aquesta roca s’ha utilitzat en mescles de formigó durant milers d’anys i es continua utilitzant en la producció de formigó, especialment a les regions properes a on es diposita aquest material volcànic.

Nous estudis demostren una aplicació més àmplia de la pols de pedra tosca a la indústria del formigó.

La tosca pot actuar com a material cimentós en el formigó i els investigadors han demostrat que el formigó fet amb fins a un 50% de pols de pedra tosca pot millorar significativament la durabilitat però reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i el consum de combustibles fòssils.

Peça tosca per a la medicina primerenca
La pedra tosca s’ha utilitzat a la indústria medicinal des de fa més de 2000 anys. La medicina xinesa antiga utilitzava pedra tosca mòlta juntament amb mica mòlta i ossos fossilitzats afegits als tes per calmar l’esperit.

Aquest te s’utilitzava per tractar marejos, nàusees, insomni i trastorns d’ansietat. La ingestió d’aquestes roques polveritzades va poder suavitzar els nòduls i més tard es va utilitzar amb altres ingredients a base d’herbes per tractar el càncer de vesícula biliar i les dificultats urinàries.

A la medicina occidental, a principis del segle XVIII, la pedra tosca es va triturar fins a obtenir una consistència de sucre i amb altres ingredients es va utilitzar per tractar les úlceres principalment a la pell i la còrnia.

Concoccions com aquestes també es van utilitzar per ajudar a fer cicatrius d’una manera més saludable. Aproximadament l’any 1680 un naturalista anglès va assenyalar que la pols de pedra tosca s’utilitzava per afavorir els esternuts.