Posted on

Exportator de piatră ponce

Company Name : UD.SWOTS POTS

Address : Arya Banjar Getas Street, Gang Lele, Green Palm Residence, Number B5, Mataram City, Nusa Tenggara Barat Province, Indonesia, Post Code: 83115

Phone / Whatsapp : +6287865026222

Lombok Pumice Stone Mining Indonesia

Pumice Stone Supplier From Indonesia

Exportator de piatră ponce

Piatra ponce este un material foarte ușor, poros și abraziv și a fost folosit de secole în industria construcțiilor și a frumuseții, precum și în medicina timpurie.

Este, de asemenea, folosit ca abraziv, în special în lustruiți, radiere de creion și producția de blugi spălați cu pietre. Pielea ponce a fost, de asemenea, folosită în industria de carte timpurie pentru a pregăti hârtie de pergament și legături din piele.

Piatra Ponce Pentru Agricultura

Piatra ponce este o substanță grozavă care poate fi folosită pentru toate tipurile de plante. Poate absorbi apă sau îngrășământ pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru vă poate menține planta să fie într-o stare de umiditate adecvată, fără a uda regulat. Piatra ponce are o viață mai lungă în comparație cu alte tipuri de substanțe agricole. Puteți folosi piatra ponce pentru a înlocui solul atunci când plantați. Acest lucru va ajuta la reducerea insectelor și a pesticidelor. Piatra ponce are, de asemenea, o mulțime de minerale care ar putea ajuta planta să crească mai frumoasă și mai sănătoasă.

Instrucțiuni: Înainte de utilizare, utilizatorul trebuie să înmuieze piatra ponce în apă. După aceea, utilizatorul poate pune pietrele pe fundul ceramicii, se amestecă cu pământ sau poate folosi numai piatră ponce pentru plantare în mod normal. Chiar dacă acea piatră ponce poate păstra umiditatea mult timp. Încă trebuie să vă udați planta în mod regulat. Puteți observa din culoarea pietrei ponce. Dacă se usucă sau culoarea devine mai albă, se recomandă să udați planta.

Minerale din piatra ponce

Piatra ponce este creată din roca topită sub pământ sau așa cum o numim „lavă”. Această lavă este formată din topirea rocilor și mineralelor de sub pământ. Piatra ponce are multe minerale și elemente, așa cum se arată în tabelul de mai jos.

Manganul este o componentă necesară pentru multe enzime. Aceste enzime sunt numite „suc gastric”. Dacă lipsește, centrul frunzelor sau mijlocul copacului poate avea răni.

Calciul este o parte importantă a structurii celulare și ajută celulele plantelor să funcționeze normal.

Beneficiile sau calciul pe piatră ponce

Calciul va întări conductele de apă și conductele alimentare ale plantelor. Acest lucru îmbunătățește eficiența livrării de apă și alimente în diferite părți ale plantei.

Calciul este o parte importantă a producției normale de hormoni, cum ar fi hormonii, citokinele, care ajută la întărirea mugurilor florali. Dacă planta are deficit de calciu, hormonul vegetal se va reduce și va duce la o înflorire mai scăzută a florilor și o creștere mai lentă a plantelor.

Calciul formează un sistem radicular puternic care absoarbe mai bine apa. Dacă deficiența de calciu, sistemul radicular este slăbit. Celulele radiculare s-ar putea rupe cu ușurință și boala solului va intra mai ușor în rădăcini.

Calciul ajută sistemul radicular să reziste solurilor sărate.

Calciul ajută plantele să acumuleze nitrați în sine. Acest lucru ajută planta să crească mai bine mai ales în perioada în care plantele necesită nitrați mari. Sistemul radicular al plantei nu va crește și nu se va scurta, dacă lipsește calciul. Când crește rădăcini noi, planta va avea nevoie de calciu ridicat.

Piatra ponce pentru substrat filtrant

Piatra ponce este un nou substrat care poate fi folosit ca înlocuitor al recifului de corali. Are aspect spongios, dar rezistent. Piatra nu este la fel de fragilă precum reciful de corali și are o durată lungă de viață. Piatra ponce este ușoară și ușor de curățat. Poate ajuta la controlul PH-ului apei, fie că apa are PH ridicat sau scăzut, piatra ponce va controla PH-ul apei la aproximativ 7,0. Acest lucru va menține apa de bună calitate și va avea ca rezultat o sănătate mai bună pentru peștele dumneavoastră iubit.

Instrucțiuni: Datorită greutății sale ușoare, utilizatorul trebuie să înmuieze piatra ponce în apă cu aproximativ o noapte înainte de utilizare. Acest lucru va face ca piatra să se poată scufunda în zona de filtrare a iazului. Dacă trebuie să îl utilizați urgent, puteți pune ceva deasupra pietrei pentru a o ajuta să se scufunde. După un timp, pietrele vor absorbi suficientă apă pentru a se putea scufunda. Pentru a curăța piatra ponce, utilizatorul ar trebui să o curețe cu apă, dar nu o usca cu lumina soarelui. Căldura va ucide toate microorganismele care ajută la curățarea deșeurilor peștilor.

Piatra ponce pentru spalatorie industriale

Piatra ponce este un material prietenos cu mediul pentru spălarea denimului sau spălarea textilelor. Când se spală cu piatră ponce, se poate crea un model unic pe denim.

Piatră ponce pentru construcții

Piesa ponce este utilizată pe scară largă pentru a face beton ușor și blocuri de zgârie izolatoare de joasă densitate.

Veziculele pline de aer din această rocă poroasă servesc ca un bun izolator.

O versiune cu granulație fină de piatră ponce numită puzzolană este utilizată ca aditiv în ciment și este amestecată cu var pentru a forma un beton ușor, neted, asemănător ipsosului.

Această formă de beton a fost folosită încă din epoca romană.

Inginerii romani l-au folosit pentru a construi cupola uriașă a Panteonului, cu cantități tot mai mari de piatră ponce adăugate în beton pentru cote mai mari ale structurii.

De asemenea, a fost folosit în mod obișnuit ca material de construcție pentru multe apeducte.

Una dintre principalele utilizări ale pietrei ponce în prezent în Statele Unite este fabricarea betonului.
Această rocă a fost folosită în amestecuri de beton de mii de ani și continuă să fie folosită la producerea betonului, în special în regiunile apropiate de unde este depus acest material vulcanic.

Noi studii demonstrează o aplicare mai largă a pulberii de piatră ponce în industria betonului.

Piesa ponce poate acționa ca un material cimentant în beton, iar cercetătorii au arătat că betonul realizat cu până la 50% pulbere de piatră ponce poate îmbunătăți în mod semnificativ durabilitatea, dar poate reduce emisiile de gaze cu efect de seră și consumul de combustibili fosili.

Piatră ponce pentru îngrijirea personală

Sapun din piatră ponce

Este un material abraziv care poate fi folosit sub formă de pulbere sau ca piatră pentru a îndepărta părul sau pielea nedorită.

În Egiptul antic îngrijirea pielii și frumusețea erau importante, iar machiajul și cremele hidratante erau utilizate pe scară largă. O tendință comună a fost eliminarea întregului păr de pe corp folosind creme, aparate de ras și pietre ponce.

Pielea ponce sub formă de pulbere era un ingredient în pastele de dinți în Roma antică.

Îngrijirea unghiilor era foarte importantă în China antică; unghiile au fost ținute îngrijite cu pietre ponce, iar pietrele ponce au fost folosite și pentru îndepărtarea calusurilor.

S-a descoperit într-o poezie romană că piatra ponce a fost folosită pentru a îndepărta pielea moartă încă din anul 100 î.Hr. și probabil înainte de atunci.

Astăzi, multe dintre aceste tehnici sunt încă folosite; piatra ponce este utilizată pe scară largă ca exfoliant pentru piele. Chiar dacă tehnicile de îndepărtare a părului au evoluat de-a lungul secolelor, materiale abrazive precum pietrele ponce sunt încă folosite.

„Pietrele ponce” sunt adesea folosite în saloanele de înfrumusețare în timpul procesului de pedichiură pentru a îndepărta pielea uscată și în exces de la baza piciorului, precum și calusurile.

La unele paste de dinți a fost adăugată piatră ponce fin măcinată ca un polonez, similar utilizării romane, și îndepărtează cu ușurință acumularea plăcii dentare. O astfel de pastă de dinți este prea abrazivă pentru utilizarea zilnică.

Pielea ponce se adaugă, de asemenea, la produsele de curățare pentru mâini de mare putere (cum ar fi săpunul de lavă) ca un abraziv ușor.

Piatră ponce pentru curățare

Bară din piatră ponce solidă

Piatra ponce, uneori atașată de un mâner, este un instrument eficient de curățare pentru îndepărtarea calcarului, a ruginii, a inelelor de apă dură și a altor pete de pe corpurile de porțelan din gospodării (de exemplu, băi).

Este o metodă rapidă în comparație cu alternative precum chimicale sau oțet și bicarbonat de sodiu sau borax.

Ponce pentru medicina timpurie

Pielea ponce a fost folosită în industria medicinală de mai bine de 2000 de ani. Medicina antică chineză folosea piatră ponce măcinată împreună cu mica măcinată și oase fosilizate adăugate în ceai. Acest ceai a fost folosit pentru a trata amețelile, greața, insomnia și tulburările de anxietate. Ingestia acestor roci pulverizate a fost de fapt capabilă să înmoaie nodulii și a fost ulterior folosită cu alte ingrediente din plante pentru a trata cancerul vezicii biliare și dificultățile urinare.

În medicina occidentală, începând cu începutul secolului al XVIII-lea, piatra ponce a fost măcinată într-o consistență de zahăr și, împreună cu alte ingrediente, a fost folosită pentru a trata ulcerele mai ales pe piele și cornee.

Concocturi ca acestea au fost, de asemenea, folosite pentru a ajuta rănile să cicatrice într-un mod mai sănătos. În aproximativ 1680, un naturalist englez a remarcat că pulberea de piatră ponce a fost folosită pentru a promova strănutul.