Posted on

Exportator Moringa și Fabricație de Moringa cu etichetă privată


Exportator Moringa și Fabricație de Moringa cu etichetă privată

Vrei să-ți faci propriul produs Moringa?

Vești bune! Putem produce produse finite moringa folosind propria ta marcă/produse cu etichetă privată Moringa/etichetă albă Moringa Oleifera

Lăsați tot procesul de producție în seama noastră, doar primiți bunurile ambalate finite sub marca dumneavoastră.

Foarte potrivit pentru companii B2C, supermarketuri, hoteluri și cafenele, proprietari de lanțuri de restaurante, companii comerciale etc. Vă rugăm să ne contactați prin numărul WhatsApp +62-877-5801-6000

Exportator Moringa

Compania noastră este un producător de frunte, furnizor și exportator de pudră organică de frunze de Moringa, semințe de Moringa și ulei de Moringa.

Suntem o companie integrată Moringa care se ocupă cu gestionarea fermelor Moringa pentru a produce gama de produse Moringa cu valoare adăugată.

Exportăm praf de frunze organice de Moringa în mai mult de 20 de țări din întreaga lume.

Cele mai multe dintre mărcile nutraceutice de top au folosit praful de frunze de Moringa Our în formulările lor.

Fermele și fabrica noastră de Moringa sunt situate în provincia West Nusa Tenggara din Indonezia, la kilometri distanță de congestionările din trafic și industriile poluante.

Lucrăm cu sute de mici fermieri și am format o societate de comerț echitabil pentru a cultiva Moringa de cea mai bună calitate din lume în climat tropical. Avem un lanț de aprovizionare complet transparent.

Toate produsele noastre pot fi urmărite până la ferma de unde au provenit. Oferim produse organice Moringa de cea mai buna calitate direct de la sursa.
Moringa Oleifera

Deși de dimensiuni mici, frunzele de Moringa au multe beneficii importante pentru sănătate. De fapt, oamenii de știință îl numesc un copac magic (Arborele minune). Frunzele de Moringa sunt de formă ovală și de dimensiuni mici, bine aranjate pe o tulpină, de obicei gătite ca legumă pentru tratament. Cercetările privind eficacitatea frunzelor de Moringa au început încă din 1980, pe frunze, apoi pe scoarță, fructe și semințe.

Organizația Mondială a Sănătății OMS recomandă copiilor și sugarilor aflați în copilărie să îl consume, datorită beneficiilor conținutului mare de frunze de Moringa, care conțin: De trei ori mai mult potasiu decât bananele, De patru ori mai mult calciu decât laptele, De șapte ori mai multă vitamină. C decât portocalele, de patru ori mai multă vitamina A decât morcovii, de două ori mai multe proteine ​​decât laptele.

Organizația OMS a numit arborele Moringa drept arbore-minune, după ce a descoperit beneficiile importante ale frunzelor de Moringa. En.wikipedia.org Peste 1.300 de studii, articole și rapoarte au explicat beneficiile Moringa și abilitățile sale de vindecare, care sunt importante în abordarea focarelor de boli și a problemelor de malnutriție. Cercetările arată că aproape fiecare parte a plantei Moringa are proprietăți importante, care pot fi utilizate în mai multe moduri.

Beneficiile frunzelor de Moringa.

Mentine greutatea.

Lucrul important care nu trebuie uitat este menținerea corpului în echilibru cu greutatea sa. Studiile efectuate de experți au constatat că ceaiul de Moringa ajută la tratarea problemelor digestive ale căror beneficii sunt stimularea metabolismului organismului pentru arderea optimă a caloriilor.

Ceaiul din frunze de Moringa conține polifenoli mari, care funcționează ca antioxidanți. Beneficiile antioxidanților pentru detoxifierea toxinelor din organism și întărirea sistemului imunitar.

Îndepărtați petele faciale.

Ingredientul simplu, se iau câteva frunze tinere de Moringa, se pasează până se face bine, apoi se folosește sub formă de pulbere (sau poate fi amestecat și cu pudră), care în unele țări extractul de Moringa a fost folosit ca materie primă pentru fabricarea produselor cosmetice pentru piele. Părțile plantei Moringa care sunt utilizate pe scară largă pentru piele sunt scoarța, frunzele, florile și semințele.

Frunzele de Moringa conțin nutrienți precum calciu și minerale precum cuprul, fierul, zincul (zinc), magneziu, silice și mangan. Frunzele de Moringa pot fi, de asemenea, un hidratant natural, au utilizări pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii și pentru a curăța pielea.

Frunzele de Moringa conțin mai mult de 30 de antioxidanți care sunt benefici pentru sănătatea pielii. Frunzele de Moringa sunt bogate în minerale și aminoacizi care pot ajuta la producerea de colagen și proteina cheratina, care este importantă pentru sănătatea tuturor țesuturilor pielii din organism.

Există mai multe mărci cunoscute de produse cosmetice care folosesc uleiul de Moringa ca materie primă pentru produsele lor. În special produse de îngrijire a pielii precum creme anti-îmbătrânire, creme antirid, uleiuri pentru aromoterapie, spume faciale, loțiuni, creme de iluminare și deodorante.

Beneficiile acestei plante Moringa sunt indispensabile pentru sănătatea și frumusețea pielii, începând de la frunze de Moringa, ulei de Moringa până la flori de Moringa. Florile de Moringa sunt adesea folosite ca materii prime pentru cosmetice și parfumuri, colonii, uleiuri de păr și uleiuri pentru aromoterapie. Florile de Moringa conțin un conținut ridicat de acid oleic, foarte bine rafinat în ulei. Se poate baza pe uleiul de flori de Moringa pentru a absorbi și păstra aroma.

Folosind frunze de Moringa pentru frumusețe.

Cum? mai întâi faceți o pastă din frunze de Moringa. Alegeți frunze de Moringa care sunt încă verzi și proaspete, separate de ramuri. Puneți frunzele de Moringa adăugând doar puțină apă (astfel încât frunzele de Moringa să formeze o pastă). Folosita apoi ca masca, pasta de frunze de Moringa se poate pastra 3 zile la frigider.

Frunzele de Moringa oferă hrană mamelor și copiilor care alăptează.

Dezvoltarea beneficiilor plantelor de Moringa în Indonezia este relativ târziu în comparație cu peste hotare. Cu toate acestea, există încă o oportunitate de a-l dezvolta pentru cota de piață internă și de export. Există un potențial mare de dezvoltare a pieței pentru beneficiile plantelor Moringa în îmbunătățirea nutriției la mamele și copiii care alăptează.

Frunzele de Moringa conțin proteine, fier și vitamina C. În plus, există și elemente flavonoide ale căror beneficii sunt de a ajuta mamele care alăptează să producă mai mult lapte matern. Conținutul de proteine ​​face lapte matern de calitate.

Conținutul ridicat de fier, care este de 25 de ori mai mare decât spanacul, este recomandat a fi consumat de mame după naștere, unde femeile aflate la menstruație pierd în general mult fier. Pentru copii se poate consuma inca de la bebelus, si anume bebelusii peste sase luni. Femeile însărcinate trebuie să evite consumul de frunze de Moringa în timpul sarcinii, în special în primul trimestru.

Ochi sanatosi.

Frunzele de Moringa au un conținut ridicat de vitamina A, care este foarte bună pentru ochi. Consumul de frunze de Moringa este util pentru ca organele oculare să fie mereu într-o stare sănătoasă și limpede.

Frunzele de Moringa pot fi folosite în vindecarea bolilor oculare, pot fi consumate direct (după curățarea frunzelor). Frunzele de Moringa au o mulțime de conținut nutrițional, dintre care unul este vitamina A și calciu.

Conținutul de vitamina A din frunzele de Moringa este util pentru protejarea sănătății ochilor, fie că începe să reducă riscul de ochi plus, minus, cilindru și cataracte. Frunzele de Moringa sunt bune si atunci cand sunt consumate de pacientii diabetici si sunt utile pentru curatarea ochilor.

Compuși antioxidanti și antiinflamatori.

Potrivit unui raport publicat în Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, frunzele de Moringa conțin un amestec de aminoacizi esențiali, fitonutrienți carotenoizi, antioxidanți precum quercetina și compuși antibacterieni naturali care acționează ca medicamente antiinflamatoare.

Frunzele de Moringa au mai mulți compuși anti-îmbătrânire care pot reduce efectele stresului oxidativ și inflamației. Beneficiile sunt din ce în ce mai optime cu prezența compușilor polifenolici, vitamina C, beta-caroten, quercetină și acid clorogenic, acești compuși sunt asociați cu un risc redus de boli cronice, cum ar fi cancerul de stomac, plămâni, colon, diabet, hipertensiune arterială și boli oculare datorate factorilor de risc. vârstă.

Menține sănătatea rinichilor.

Consumul de alimente sănătoase ajută automat rinichii să funcționeze optim (funcționează), altfel alimentele nesănătoase (dintre care una este cea bogată în grăsimi) se vor acumula în rinichi provocând probleme de sănătate. Consumul de frunze de Moringa, ajută automat la restabilirea sănătății rinichilor care sunt deja în stare proastă.

Încetinește efectele îmbătrânirii.

Un studiu din 2014 publicat în Journal of Food Science and Technology a testat beneficiile Moringa. Știind nivelurile de enzime antioxidante valoroase, cercetătorii au vrut să investigheze dacă frunzele de Moringa ar putea ajuta la încetinirea efectelor îmbătrânirii, prin utilizarea antioxidanților naturali din plante, care sunt capabili să echilibreze hormonii în mod natural.

Studiul a implicat nouăzeci de femei aflate în postmenopauză, cu vârste cuprinse între 45-60 de ani, împărțite în trei grupuri, cărora li sa administrat diferite niveluri de suplimentare. Rezultatele au arătat că suplimentarea cu Moringa și spanac a dus la o creștere semnificativă a compușilor antioxidanti, care joacă un rol important în încetinirea efectelor îmbătrânirii.

Tratarea reumatismului Frunzele de Moringa pot fi folosite pentru tratarea reumatismului.

Utilizarea frunzelor de Moringa în tratamentul reumatismului pentru a reduce durerea la nivelul articulațiilor și a reduce acumularea de acid uric în articulații, ceea ce este foarte important în depășirea problemei reumatismului sau gutei. Beneficiile acestei frunze de Moringa pot fi folosite pentru reumatism, dureri, dureri etc.

Preveniți bolile de inimă.

Un studiu pe animale de laborator publicat în numărul din februarie 2009 al „Journal of Medicinal Food” a constatat că frunzele de Moringa previn afectarea inimii și oferă beneficii antioxidante. În cadrul studiului, dozarea zilnică a 200 de miligrame per kilogram de greutate corporală timp de 30 de zile a dus la niveluri mai scăzute de lipide oxidate și a protejat țesutul cardiac de deteriorarea structurală. Cercetătorii au concluzionat că frunzele de Moringa oferă beneficii semnificative pentru sănătatea inimii. Sunt necesare cercetări suplimentare pentru a consolida aceste constatări.

Frunzele de Moringa oferă hrană mamelor și copiilor care alăptează.

Dezvoltarea beneficiilor plantelor de Moringa în Indonezia este relativ târziu în comparație cu peste hotare. Cu toate acestea, există încă o oportunitate de a-l dezvolta pentru cota de piață internă și de export. Există un potențial mare de dezvoltare a pieței pentru beneficiile plantelor Moringa în îmbunătățirea nutriției la mamele și copiii care alăptează.

Frunzele de Moringa conțin proteine, fier și vitamina C. În plus, există și elemente flavonoide ale căror beneficii sunt de a ajuta mamele care alăptează să producă mai mult lapte matern. Conținutul de proteine ​​face lapte matern de calitate.

Conținutul ridicat de fier, care este de 25 de ori mai mare decât spanacul, este recomandat a fi consumat de mame după naștere, unde femeile aflate la menstruație pierd în general mult fier. Pentru copii se poate consuma inca de la bebelus, si anume bebelusii peste sase luni. Femeile însărcinate trebuie să evite consumul de frunze de Moringa în timpul sarcinii, în special în primul trimestru.

Ochi sanatosi.

Frunzele de Moringa au un conținut ridicat de vitamina A, care este foarte bună pentru ochi. Consumul de frunze de Moringa este util pentru ca organele oculare să fie mereu într-o stare sănătoasă și limpede.

Frunzele de Moringa pot fi folosite în vindecarea bolilor oculare, pot fi consumate direct (după curățarea frunzelor). Frunzele de Moringa au o mulțime de conținut nutrițional, dintre care unul este vitamina A și calciu.

Conținutul de vitamina A din frunzele de Moringa este util pentru protejarea sănătății ochilor, fie că începe să reducă riscul de ochi plus, minus, cilindru și cataracte. Frunzele de Moringa sunt bune si atunci cand sunt consumate de pacientii diabetici si sunt utile pentru curatarea ochilor.

Compuși antioxidanti și antiinflamatori.

Potrivit unui raport publicat în Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, frunzele de Moringa conțin un amestec de aminoacizi esențiali, fitonutrienți carotenoizi, antioxidanți precum quercetina și compuși antibacterieni naturali care acționează ca medicamente antiinflamatoare.

Frunzele de Moringa au mai mulți compuși anti-îmbătrânire care pot reduce efectele stresului oxidativ și inflamației. Beneficiile sunt din ce în ce mai optime cu prezența compușilor polifenolici, vitamina C, beta-caroten, quercetină și acid clorogenic, acești compuși sunt asociați cu un risc redus de boli cronice, cum ar fi cancerul de stomac, plămâni, colon, diabet, hipertensiune arterială și boli oculare datorate factorilor de risc. vârstă.

Menține sănătatea rinichilor.

Consumul de alimente sănătoase ajută automat rinichii să funcționeze optim (funcționează), altfel alimentele nesănătoase (dintre care una este cea bogată în grăsimi) se vor acumula în rinichi provocând probleme de sănătate. Consumul de frunze de Moringa, ajută automat la restabilirea sănătății rinichilor care sunt deja în stare proastă.

Încetinește efectele îmbătrânirii.

Un studiu din 2014 publicat în Journal of Food Science and Technology a testat beneficiile Moringa. Știind nivelurile de enzime antioxidante valoroase, cercetătorii au vrut să investigheze dacă frunzele de Moringa ar putea ajuta la încetinirea efectelor îmbătrânirii, prin utilizarea antioxidanților naturali din plante, care sunt capabili să echilibreze hormonii în mod natural.

Studiul a implicat nouăzeci de femei aflate în postmenopauză, cu vârste cuprinse între 45-60 de ani, împărțite în trei grupuri, cărora li sa administrat diferite niveluri de suplimentare. Rezultatele au arătat că suplimentarea cu Moringa și spanac a dus la o creștere semnificativă a compușilor antioxidanti, care joacă un rol important în încetinirea efectelor îmbătrânirii.

Beneficiile frunzelor de Moringa pentru femei.

Pentru femei, consumul de frunze de Moringa poate să nu fie un lucru nou. Se crede că frunzele de Moringa sunt bune pentru menținerea sănătății organelor reproducătoare feminine. Dar se dovedește că beneficiile frunzelor de Moringa pentru femei sunt multe. Aceste beneficii includ;

Prevenirea anemiei la femeile însărcinate.

Anemia este o boală riscantă pentru femeile însărcinate. Pentru că nivelurile sanguine din corpul femeilor însărcinate sunt necesare pentru a menține sănătatea lor și a copiilor pe care îi poartă. În plus, anemia este, de asemenea, periculoasă în timpul procesului de naștere. Pentru a depăși pericolul anemiei la femeile însărcinate, consumul de frunze de Moringa poate fi o soluție. Frunzele de Moringa au capacitatea de a crește hemoglobina, astfel încât riscul de anemie poate fi prevenit.

Prevenirea riscului de complicații la femeile însărcinate.

Complicațiile în timpul sarcinii se pot întâmpla oricui. Pentru a preveni acest lucru, femeile însărcinate ar trebui să consume alimente sănătoase, bogate în nutrienți și vitamine. Frunzele de Moringa pot fi o alegere alimentară sănătoasă pentru femeile însărcinate. deoarece această frunză are mulți nutrienți și minerale necesare în timpul sarcinii.

Creșteți producția de lapte matern.

Laptele matern sau laptele matern este necesar deoarece dupa nasterea bebelusului, principalul consum alimentar provine din laptele matern. Din păcate, nu toate femeile pot produce lapte matern imediat după naștere, uneori este nevoie mai întâi de un rapel pentru ca laptele să iasă.

Frunzele de Moringa au același efect galactogog ca și frunzele de katuk. Acest efect poate face să crească producția de lapte matern. Cu o cantitate abundenta de lapte matern, nevoile nutritionale ale bebelusului pot fi satisfacute.

Creșteți antioxidanții după menopauză.

Nivelurile de antioxidanti la femei pot fi de fapt reduse din cauza productiei reduse a hormonului estrogen. Pentru a crește acești antioxidanți, se recomandă consumul de frunze de Moringa sub formă de terci. Se crede că frunzele de Moringa cresc antioxidanții, care sunt importanți pentru menținerea unui organism sănătos.

Cum să procesezi corect frunzele de Moringa

Pentru ca beneficiile frunzelor de Moringa sa fie mentinute, atunci trebuie sa stii sa le procesezi. Există mai multe moduri de a cultiva în mod corespunzător frunzele de Moringa, cum ar fi următoarele:

Procesat în ceai.

Pentru a procesa frunzele de Moringa în acest fel. Trebuie să vă asigurați că frunzele de Moringa sunt uscate. După aceea, puneți frunzele de Moringa într-o ceașcă și preparați-o ca și cum ați face ceai. De asemenea, puteți adăuga zahăr sau miere pentru a adăuga aromă.

Fiert.

Această metodă este cea mai comună metodă. Dar în acest fel pot fi folosite toate părțile frunzelor de Moringa. Apa fiartă se poate bea, iar frunzele fierte pot fi folosite ca salată.

Legume.

Legumele din frunze de Moringa se dovedesc a fi nu numai delicioase, ci și bogate în beneficii. Frunzele de Moringa pot fi transformate în legume limpezi cu adaos de porumb dulce și unele condimente care vor face gustul mai bogat.

Vrei să-ți faci propriul produs Moringa?

Vești bune! Putem produce produse finite Moringa folosind propria dvs. marca/produse de marcă privată Moringa/Marcă albă ale produsului Moringa Oleifera – Contactați-ne prin telefon/whatsapp: +62-877-5801-6000