Posted on

Hohkakiven viejä

Company Name : UD.SWOTS POTS

Address : Arya Banjar Getas Street, Gang Lele, Green Palm Residence, Number B5, Mataram City, Nusa Tenggara Barat Province, Indonesia, Post Code: 83115

Phone / Whatsapp : +6287865026222

Lombok Pumice Stone Mining Indonesia

Hohkakivitoimittaja

Hohkakivi puutarhaviljelyyn

Hohkakivi on erittäin kevyt, huokoinen ja hankaava materiaali ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan rakennus- ja kauneusteollisuudessa sekä varhaisessa lääketieteessä.

Sitä käytetään myös hioma-aineena, erityisesti kiillotusaineissa, kynäpyyhkimissä ja kivipestyjen farkkujen valmistuksessa. Hohkakiviä käytettiin myös varhaisessa kirjateollisuudessa pergamenttipaperin ja nahkasidosten valmistukseen.

Hohkakiven kysyntä on suuri, erityisesti veden suodatukseen, kemikaalien torjuntaan, sementin valmistukseen, puutarhanhoitoon ja yhä enemmän lemmikkiteollisuuteen.

Hohkakivi Henkilökohtaiseen hoitoon
LISÄTIEDOT hohkakivi-toimittaja-indonesia

Hohkakivisaippuapatukat
Hohkakiviä on käytetty henkilökohtaisen hygienian materiaalina tuhansia vuosia.

Se on hankaava materiaali, jota voidaan käyttää jauheena tai kivenä poistamaan ei-toivottuja karvoja tai ihoa.

Muinaisessa Egyptissä ihonhoito ja kauneus olivat tärkeitä, ja meikkiä ja kosteusvoiteita käytettiin laajalti. Yksi yleinen suuntaus oli poistaa kaikki vartalon karvat voiteilla, parranajokoneilla ja hohkakivillä.

Jauheena oleva hohkakivi oli antiikin Rooman hammastahnojen ainesosa.

Kynsien hoito oli erittäin tärkeää muinaisessa Kiinassa; kynnet hoidettiin hohkakivillä, ja hohkakiviä käytettiin myös kovettumien poistamiseen.

Roomalaisessa runossa havaittiin, että hohkakiveä käytettiin kuolleen ihon poistamiseen jo 100 eaa. ja todennäköisesti ennen sitä.

Sitä on käytetty monien aikakausien aikana sen jälkeen, mukaan lukien viktoriaaninen aika.

Nykyään monia näistä tekniikoista käytetään edelleen; hohkakiveä käytetään laajalti ihon kuorinta-aineena. Vaikka karvanpoistotekniikat ovat kehittyneet vuosisatojen aikana, myös hankaavia materiaaleja, kuten hohkakiviä, käytetään edelleen.

“Hohkakiviä” käytetään usein kauneushoitoloissa pedikyyriprosessin aikana kuivan ja ylimääräisen ihon poistamiseen jalan pohjalta sekä kovettumia.

Hienoksi jauhettua hohkakiveä on lisätty joihinkin hammastahnoihin kiillotusaineena, kuten roomalaisessa käytössä, ja se poistaa helposti hammasplakin muodostumisen. Tällainen hammastahna on liian hankaavaa päivittäiseen käyttöön.

Hohkakiviä lisätään myös voimakkaisiin käsienpuhdistusaineisiin (kuten laavasaippuaan) miedona hankausaineena.

Jotkut chinchillapölykylpymerkit on valmistettu jauhemaisesta hohkakivestä.

Vanhoja hohkakiviä käyttäviä kauneustekniikoita käytetään edelleen, mutta uudempia korvikkeita on helpompi saada.

Hohkakivi Puhdistukseen
Tanko kiinteää hohkakiveä

Hohkakivi, joka on joskus kiinnitetty kahvaan, on tehokas hankaustyökalu kalkkikertymän, ruosteen, kovan veden renkaiden ja muiden tahrojen poistamiseen kotitalouksien (esim. kylpyhuoneen) posliinikalusteista.

Se on nopea menetelmä verrattuna vaihtoehtoihin, kuten kemikaaleihin tai etikkaan ja ruokasoodaan tai booraksiin.

Hohkakivi puutarhaviljelyyn

Hyvä maaperä vaatii riittävän vesi- ja ravinnekuormituksen sekä vähäisen tiivistymisen helpottaakseen kaasujen vaihtoa.

Kasvien juuret vaativat jatkuvaa hiilidioksidin ja hapen kuljetusta pinnalle ja sieltä pois.

Hohkakivi parantaa maaperän laatua huokoisten ominaisuuksiensa ansiosta, vesi ja kaasut kulkeutuvat helposti huokosten läpi ja ravinteita voidaan varastoida mikroskooppisiin reikiin.

Hohkakiven palaset ovat epäorgaanisia, joten ne eivät hajoa ja tiivistymistä tapahtuu vain vähän.

Toinen tämän epäorgaanisen kiven etu on, että se ei houkuttele tai isännöi sieniä tai hyönteisiä. Kuivatus on erittäin tärkeää puutarhataloudessa, hohkakivellä maanmuokkaus on paljon helpompaa.

Hohkakiven käyttö luo myös ihanteelliset olosuhteet kasveille, kuten kaktuksille ja mehikasveille, koska se lisää vedenpidätyskykyä hiekkamaissa ja vähentää savimaan tiheyttä, mikä mahdollistaa kaasujen ja veden kuljetuksen.

Hohkakiven lisääminen maaperään parantaa ja lisää kasvullista peittoa, kun kasvien juuret tekevät rinteistä vakaampia, joten se auttaa vähentämään eroosiota.

Sitä käytetään usein teiden varsilla ja ojilla, ja sitä käytetään yleisesti nurmikolla ja golfkentillä ruohon peitteen ja tasaisuuden ylläpitämiseen, mikä voi huonontua suuren liikenteen ja tiivistymisen vuoksi.

Kemiallisilta ominaisuuksiltaan hohkakiven pH on neutraali, se ei ole hapan tai emäksinen.

Vuonna 2011 Yhdysvalloissa louhitusta hohkakivestä 16 % käytettiin puutarhanhoitotarkoituksiin.

Hohkakivi edistää maaperän hedelmällisyyttä alueilla, joilla sitä on luonnostaan ​​maaperässä vulkaanisen toiminnan vuoksi.

Esimerkiksi Jemez-vuorilla New Mexicossa esi-isien puebloanit asettuivat El Cajete -hohkakiven “hohkakivelle”, joka todennäköisesti säilytti enemmän kosteutta ja oli ihanteellinen maanviljelyyn.

Hohkakivi rakentamiseen

Hohkakiveä käytetään laajalti kevytbetonin ja eristävien pienitiheyksisten tuhkalohkojen valmistukseen.

Tämän huokoisen kiven ilmatäytteiset rakkulat toimivat hyvänä eristeenä.

Puzzolaaniksi kutsuttua hienorakeista hohkakiven versiota käytetään sementin lisäaineena ja se sekoitetaan kalkkiin kevyen, sileän, kipsimäisen betonin muodostamiseksi.

Tätä betonimuotoa käytettiin jo Rooman aikoina.

Roomalaiset insinöörit käyttivät sitä rakentaakseen Pantheonin valtavan kupolin, johon lisättiin lisääntyviä määriä hohkakiviä betoniin rakenteen kohottamiseksi.

Sitä käytettiin myös yleisesti monien akveduktien rakennusmateriaalina.

Yksi hohkakiven tärkeimmistä käyttötavoista tällä hetkellä Yhdysvalloissa on betonin valmistus.

Tätä kiviä on käytetty betoniseoksissa tuhansia vuosia, ja sitä käytetään edelleen betonin valmistuksessa erityisesti alueilla, jotka ovat lähellä tämän vulkaanisen materiaalin laskeutumista.

Uudet tutkimukset osoittavat hohkakivijauheen laajemman käytön betoniteollisuudessa.

Hohkakivi voi toimia sementtimateriaalina betonissa, ja tutkijat ovat osoittaneet, että betoni, jossa on jopa 50 % hohkakivijauhetta, voi parantaa merkittävästi kestävyyttä, mutta vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja fossiilisten polttoaineiden kulutusta.

Hohkakivi varhaiseen lääketieteeseen
Hohkakiviä on käytetty lääketeollisuudessa yli 2000 vuotta. Muinainen kiinalainen lääketiede käytti jauhettua hohkakiviä sekä jauhettua kiillettä ja kivettyneet luita, jotka lisättiin teehen rauhoittamaan mieltä.

Tätä teetä käytettiin huimauksen, pahoinvoinnin, unettomuuden ja ahdistuneisuushäiriöiden hoitoon. Näiden jauhettujen kivien nauttiminen pystyi itse asiassa pehmentämään kyhmyjä, ja sitä käytettiin myöhemmin muiden kasviperäisten ainesosien kanssa sappirakon syövän ja virtsaamisvaikeuksien hoitoon.

Länsimaisessa lääketieteessä 1700-luvun alusta alkaen hohkakivi jauhettiin sokerimassaksi ja sitä käytettiin muiden ainesosien kanssa lähinnä ihon ja sarveiskalvon haavaumien hoitoon.

Tällaisia ​​sekoituksia käytettiin myös auttamaan haavoja arpeutumaan terveellisemmin. Noin vuonna 1680 englantilainen luonnontieteilijä totesi, että hohkakivijauhetta käytettiin aivastelun edistämiseen.