Posted on

Moringa Exporter & Private Label Moringa Manufacture : Ali želite narediti svoj lasten izdelek Moringa?


Moringa Exporter & Private Label Moringa Manufacture

Ali želite narediti svoj lasten izdelek Moringa?

Dobre novice! Končne izdelke moringa lahko izdelujemo z uporabo vaše lastne blagovne znamke/zasebne oznake moringa/belih izdelkov Moringa Oleifera

Prepustite nam ves proizvodni proces, le končno končno pakirano blago prejmete pod vašo blagovno znamko.

Zelo primerno za podjetja B2C, supermarkete, hotele in kavarne, lastnike verig restavracij, trgovska podjetja itd. Kontaktirajte nas preko številke WhatsApp +62-877-5801-6000

Izvoznik Moringa

Naša Ccmpany je vodilni proizvajalec, dobavitelj in izvoznik organskih listov moringe v prahu, semen moringe in olja moringe.

Smo integrirano podjetje Moringa, ki se ukvarja z upravljanjem kmetij Moringa za proizvodnjo palete izdelkov Moringa z dodano vrednostjo.

Izvažamo organski prah listov moringe v več kot 20 držav po vsem svetu.

Večina vodilnih nutricevtskih blagovnih znamk je v svojih formulacijah uporabljala prašek listov Our Moringa.

Naše kmetije in tovarna Moringa se nahajajo v provinci West Nusa Tenggara v Indoneziji, miljami stran od prometnih zastojev in onesnaževalnih industrij.

Sodelujemo s stotinami malih kmetov in ustanovili smo družbo pravične trgovine za gojenje najbolj kakovostne moringe na svetu v tropskem podnebju. Imamo popolno pregledno dobavno verigo.

Vse naše izdelke lahko zasledimo do kmetije, kjer izvirajo. Nudimo najbolj kakovostne ekološke izdelke Moringa neposredno od vira.
Moringa Oleifera

Čeprav so majhni, imajo listi Moringe številne pomembne zdravstvene koristi. Pravzaprav ga znanstveniki imenujejo čarobno drevo (Miracle Tree). Listi moringe so ovalne oblike in majhni, lepo razporejeni na peclju, običajno kuhani kot zelenjava za zdravljenje. Raziskave o učinkovitosti listov Moringe so se začele že od leta 1980, na listih, nato na lubju, plodovih in semenih.

Svetovna zdravstvena organizacija WHO otrokom in dojenčkom v otroštvu priporoča, da ga uživajo zaradi prednosti velike vsebnosti listov Moringe, ki vsebujejo: trikrat več kalija kot banane, štirikrat več kalcija kot mleko, sedemkrat več vitaminov. C kot pomaranče, štirikrat več vitamina A kot korenje, dvakrat več beljakovin kot mleko.

Organizacija WHO je drevo Moringa poimenovala kot čudežno drevo, potem ko je odkrila pomembne prednosti listov Moringe. En.wikipedia.org Več kot 1300 študij, člankov in poročil je razložilo prednosti Moringe in njene zdravilne sposobnosti, ki so pomembne pri obvladovanju izbruhov bolezni in težav s podhranjenostjo. Raziskave kažejo, da ima skoraj vsak del rastline Moringa pomembne lastnosti, ki jih je mogoče uporabiti na več načinov.

Prednosti listov Moringe.

Ohranite težo.

Pomembna stvar, ki je ne smemo pozabiti, je ohranjati telo v ravnovesju s svojo težo. Študije, ki so jih izvedli strokovnjaki, so pokazale, da čaj Moringa pomaga pri prebavnih težavah, katerih koristi so spodbujanje telesne presnove za optimalno izgorevanje kalorij.

Čaj iz listov moringe vsebuje veliko polifenolov, ki delujejo kot antioksidanti. Koristi antioksidantov za razstrupljanje toksinov v telesu in krepitev imunskega sistema.

Odstranite lise na obrazu.

Enostavna sestavina, vzemite nekaj mladih listov Moringe, pretlačite do zelo finega, nato pa jo uporabite kot prah (lahko pa tudi zmešate s prahom), ki so jo v nekaterih državah uporabljali kot surovino za izdelavo kozmetike. kožo. Deli rastline Moringa, ki se pogosto uporabljajo za kožo, so lubje, listi, cvetovi in ​​semena.

Listi moringe vsebujejo hranila, kot so kalcij, in minerale, kot so baker, železo, cink (cink), magnezij, silicijev dioksid in mangan. Listi moringe so lahko tudi naravni vlažilec, uporabljajo se za odstranjevanje odmrlih kožnih celic in čiščenje kože.

Listi moringe vsebujejo več kot 30 antioksidantov, ki so koristni za zdravje kože. Listi moringe so bogati z minerali in aminokislinami, ki lahko pomagajo pri proizvodnji kolagena in beljakovine keratina, ki je pomembna za zdravje vseh kožnih tkiv v telesu.

Obstaja več znanih blagovnih znamk kozmetičnih izdelkov, ki uporabljajo olje Moringa kot surovino za svoje izdelke. Predvsem izdelki za nego kože, kot so kreme proti staranju, kreme proti gubam, aromaterapevtska olja, obrazne pene, losjoni, kreme za posvetlitev in dezodoranti.

Prednosti te rastline Moringa so nepogrešljive za zdravje in lepoto kože, od listov moringe, olja moringe do cvetov moringe. Cvetovi moringe se pogosto uporabljajo kot surovina za kozmetiko in parfume, kolonjske vode, olja za lase in olja za aromaterapijo. Cvetovi moringe vsebujejo visoko oleinsko kislino, zelo dobro prečiščeno v olje. Na olje cvetov moringe se lahko zanesete, da absorbira in zadrži aromo.

Uporaba listov Moringe za lepoto.

Kako? najprej naredite pasto iz listov Moringe. Izberite liste Moringe, ki so še vedno zeleni in sveži, ločeni od vej. Liste moringe pretlačimo v pire, tako da dodamo le malo vode (tako, da listi moringe tvorijo pasto). Nato pasto iz listov Moringa, uporabljeno kot masko, lahko shranite 3 dni v hladilniku.

Listi moringe zagotavljajo prehrano doječim materam in otrokom.

Razvoj koristi rastlin Moringa v Indoneziji je relativno pozen v primerjavi s tujino. Še vedno pa obstaja priložnost za razvoj za domači in izvozni tržni delež. Obstaja velik potencial za razvoj trga za koristi rastlin Moringa pri izboljšanju prehrane pri doječih materah in otrocih.

Listi moringe vsebujejo beljakovine, železo in vitamin C. Poleg tega obstajajo tudi flavonoidni elementi, katerih koristi so pomagati doječim materam proizvajati več materinega mleka. Vsebnost beljakovin zagotavlja kakovostno materino mleko.

Visoko vsebnost železa, ki je 25-krat višja od špinače, priporočajo materam po porodu, kjer ženske v menstruaciji praviloma izgubijo veliko železa. Za otroke se lahko uživa že od dojenčka, in sicer dojenčki, starejši od šestih mesecev. Nosečnice se morajo izogibati uživanju listov Moringe med nosečnostjo, zlasti v prvem trimesečju.

Zdrave oči.

Listi moringe imajo visoko vsebnost vitamina A, ki je zelo dober za oči. Uživanje listov Moringe je koristno, da so očesni organi vedno v zdravem in čistem stanju.

Liste moringe lahko uporabljamo pri zdravljenju očesnih bolezni, lahko jih jemo neposredno (po čiščenju listov). Listi moringe imajo veliko hranilnih snovi, med katerimi sta vitamin A in kalcij.

Vsebnost vitamina A v listih moringe je koristna za zaščito zdravja oči, ne glede na to, ali začenja zmanjševati tveganje za plus, minus, cilindrične oči in očesno mreno. Listi moringe so dobri tudi pri uživanju sladkornih bolnikov in so koristni za čiščenje oči.

Antioksidativne in protivnetne spojine.

Glede na poročilo, objavljeno v Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, listi Moringe vsebujejo mešanico esencialnih aminokislin, karotenoidnih fitonutrientov, antioksidantov, kot je kvercetin, in naravnih antibakterijskih spojin, ki delujejo kot protivnetna zdravila.

Listi moringe imajo več spojin proti staranju, ki lahko zmanjšajo učinke oksidativnega stresa in vnetja. Prednosti so vse bolj optimalne s prisotnostjo polifenolnih spojin, vitamina C, betakarotena, kvercetina in klorogenske kisline, te spojine so povezane z zmanjšanim tveganjem za kronične bolezni, kot so rak želodca, pljuč, debelega črevesa, sladkorna bolezen, hipertenzija in očesne bolezni zaradi dejavnikov tveganja. starost.

Ohranite zdravje ledvic.

Uživanje zdrave hrane samodejno pripomore k optimalnemu delovanju (delovanju) ledvic, sicer se bo v ledvicah kopičila nezdrava hrana (ena od njih je hrana z visoko vsebnostjo maščob) in povzročala zdravstvene težave. Uživanje listov Moringe samodejno pomaga obnoviti zdravje ledvic, ki so že v slabem stanju.

Upočasni učinke staranja.

Študija iz leta 2014, objavljena v Journal of Food Science and Technology, je testirala prednosti Moringe. Ob poznavanju ravni dragocenih antioksidantnih encimov so raziskovalci želeli raziskati, ali lahko listi moringe pomagajo upočasniti učinke staranja z uporabo naravnih zeliščnih antioksidantov, ki lahko naravno uravnovešajo hormone.

Študija je vključevala devetdeset žensk po menopavzi, starih od 45 do 60 let, razdeljenih v tri skupine, ki so prejemale različne stopnje prehranskih dopolnil. Rezultati so pokazali, da je jemanje moringe in špinače povzročilo znatno povečanje antioksidantnih spojin, ki igrajo pomembno vlogo pri upočasnitvi učinkov staranja.

Zdravljenje revmatizma Listi moringe se lahko uporabljajo za zdravljenje revme.

Uporaba listov Moringe pri zdravljenju revme za zmanjšanje bolečin v sklepih in zmanjšanje nabiranja sečne kisline v sklepih, kar je zelo pomembno pri premagovanju težave revme ali protina. Prednosti tega lista Moringe se lahko uporabljajo pri revmi, bolečinah, itd.

Preprečite bolezni srca.

Študija na laboratorijskih živalih, objavljena februarja 2009 v reviji Journal of Medicinal Food, je pokazala, da listi moringe preprečujejo poškodbe srca in zagotavljajo antioksidativne koristi. V študiji je odmerjanje 200 miligramov na kilogram telesne teže dnevno 30 dni povzročilo nižje ravni oksidiranih lipidov in zaščitilo srčno tkivo pred strukturnimi poškodbami. Raziskovalci so ugotovili, da listi moringe zagotavljajo pomembne koristi za zdravje srca. Za okrepitev teh ugotovitev so še potrebne nadaljnje raziskave.

Listi moringe zagotavljajo prehrano doječim materam in otrokom.

Razvoj koristi rastlin Moringa v Indoneziji je relativno pozen v primerjavi s tujino. Še vedno pa obstaja priložnost za razvoj za domači in izvozni tržni delež. Obstaja velik potencial za razvoj trga za koristi rastlin Moringa pri izboljšanju prehrane pri doječih materah in otrocih.

Listi moringe vsebujejo beljakovine, železo in vitamin C. Poleg tega obstajajo tudi flavonoidni elementi, katerih koristi so pomagati doječim materam proizvajati več materinega mleka. Vsebnost beljakovin zagotavlja kakovostno materino mleko.

Visoko vsebnost železa, ki je 25-krat višja od špinače, priporočajo materam po porodu, kjer ženske v menstruaciji praviloma izgubijo veliko železa. Za otroke se lahko uživa že od dojenčka, in sicer dojenčki, starejši od šestih mesecev. Nosečnice se morajo izogibati uživanju listov Moringe med nosečnostjo, zlasti v prvem trimesečju.

Zdrave oči.

Listi moringe imajo visoko vsebnost vitamina A, ki je zelo dober za oči. Uživanje listov Moringe je koristno, da so očesni organi vedno v zdravem in čistem stanju.

Liste moringe lahko uporabljamo pri zdravljenju očesnih bolezni, lahko jih jemo neposredno (po čiščenju listov). Listi moringe imajo veliko hranilnih snovi, med katerimi sta vitamin A in kalcij.

Vsebnost vitamina A v listih moringe je koristna za zaščito zdravja oči, ne glede na to, ali začenja zmanjševati tveganje za plus, minus, cilindrične oči in očesno mreno. Listi moringe so dobri tudi pri uživanju sladkornih bolnikov in so koristni za čiščenje oči.

Antioksidativne in protivnetne spojine.

Glede na poročilo, objavljeno v Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, listi Moringe vsebujejo mešanico esencialnih aminokislin, karotenoidnih fitonutrientov, antioksidantov, kot je kvercetin, in naravnih antibakterijskih spojin, ki delujejo kot protivnetna zdravila.

Listi moringe imajo več spojin proti staranju, ki lahko zmanjšajo učinke oksidativnega stresa in vnetja. Prednosti so vse bolj optimalne s prisotnostjo polifenolnih spojin, vitamina C, betakarotena, kvercetina in klorogenske kisline, te spojine so povezane z zmanjšanim tveganjem za kronične bolezni, kot so rak želodca, pljuč, debelega črevesa, sladkorna bolezen, hipertenzija in očesne bolezni zaradi dejavnikov tveganja. starost.

Ohranite zdravje ledvic.

Uživanje zdrave hrane samodejno pripomore k optimalnemu delovanju (delovanju) ledvic, sicer se bo v ledvicah kopičila nezdrava hrana (ena od njih je hrana z visoko vsebnostjo maščob) in povzročala zdravstvene težave. Uživanje listov Moringe samodejno pomaga obnoviti zdravje ledvic, ki so že v slabem stanju.

Upočasni učinke staranja.

Študija iz leta 2014, objavljena v Journal of Food Science and Technology, je testirala prednosti Moringe. Ob poznavanju ravni dragocenih antioksidantnih encimov so raziskovalci želeli raziskati, ali lahko listi moringe pomagajo upočasniti učinke staranja z uporabo naravnih zeliščnih antioksidantov, ki lahko naravno uravnovešajo hormone.

Študija je vključevala devetdeset žensk po menopavzi, starih od 45 do 60 let, razdeljenih v tri skupine, ki so prejemale različne stopnje prehranskih dopolnil. Rezultati so pokazali, da je jemanje moringe in špinače povzročilo znatno povečanje antioksidantnih spojin, ki igrajo pomembno vlogo pri upočasnitvi učinkov staranja.

Prednosti listov Moringe za ženske.

Za ženske uživanje listov Moringe morda ni nova stvar. Verjame se, da so listi moringe dobri za ohranjanje zdravja ženskih reproduktivnih organov. Toda izkazalo se je, da so prednosti listov Moringe za ženske številne. Te prednosti vključujejo;

Preprečevanje anemije pri nosečnicah.

Anemija je tvegana bolezen za nosečnice. Ker so ravni krvi v telesu nosečnice potrebne za ohranjanje zdravja sebe in otrok, ki jih nosijo. Poleg tega je anemija nevarna tudi med porodom. Za premagovanje nevarnosti anemije pri nosečnicah je lahko uživanje listov Moringe ena rešitev. Listi moringe imajo sposobnost povečanja hemoglobina, tako da je mogoče preprečiti tveganje za anemijo.

Preprečevanje tveganja zapletov pri nosečnicah.

Zapleti med nosečnostjo se lahko zgodijo vsakomur. Da bi to preprečile, naj nosečnice uživajo zdravo hrano, ki je bogata s hranili in vitamini. Listi moringe so lahko zdrava izbira hrane za nosečnice. ker ima ta list veliko hranil in mineralov, potrebnih med nosečnostjo.

Povečajte proizvodnjo materinega mleka.

Materino mleko ali materino mleko je potrebno, ker po rojstvu otroka glavna poraba hrane prihaja iz materinega mleka. Na žalost vse ženske ne morejo proizvesti materinega mleka takoj po porodu, včasih je potreben poživilo, da lahko mleko pride ven.

Listi moringe imajo enak galaktogoški učinek kot listi katuka. Ta učinek lahko poveča proizvodnjo materinega mleka. Z obilno količino materinega mleka je mogoče zadovoljiti prehranske potrebe otroka.

Povečajte antioksidante po menopavzi.

Ravni antioksidantov pri ženskah se lahko dejansko zmanjšajo zaradi zmanjšane proizvodnje hormona estrogena. Za povečanje teh antioksidantov je priporočljivo zaužiti liste Moringe v obliki kaše. Verjame se, da listi moringe povečujejo antioksidante, ki so pomembni za ohranjanje zdravega telesa.

Kako pravilno obdelati liste moringe

Da se ohranijo koristi listov Moringe, jih morate znati predelati. Obstaja več načinov za pravilno gojenje listov Moringe, kot so naslednji:

Predelano v čaj.

Za obdelavo listov Moringe na ta način. Poskrbeti morate, da so listi Moringe suhi. Po tem dajte liste Moringe v skodelico in jih skuhajte, kot bi kuhali čaj. Za okus lahko dodate tudi sladkor ali med.

Kuhano.

Ta metoda je najpogostejša metoda. Toda na ta način je mogoče uporabiti vse dele listov Moringe. Prekuhano vodo lahko pijemo, kuhane liste pa uporabimo kot solato.

Zelenjava.

Tudi zelenjava iz listov Moringa se izkaže, da ni le okusna, ampak tudi bogata s koristmi. Iz listov moringe lahko naredimo prozorno zelenjavo z dodatkom sladke koruze in nekaj začimb, ki bodo okus popestrile.

Ali želite narediti svoj lasten izdelek Moringa?

Dobre novice! Končne izdelke moringa lahko izdelamo z uporabo vaše lastne blagovne znamke/zasebne oznake moringa/belih izdelkov z oznako Moringa Oleifera – Pišite nam preko telefona/whatsappa: +62-877-5801-6000