Posted on

Moringa Exporter & Private Label Moringa Manufacture

Moringa Exporter & Private Label Moringa Manufacture

Искате ли да направите свой собствен продукт Moringa?

Добри новини! Ние можем да произвеждаме готови продукти от моринга, използвайки вашата собствена марка / частен етикет moringa / продукти с бял етикет на Moringa Oleifera

Оставете целия производствен процес на нас, вие просто получавате крайните готови опаковани стоки под вашата марка.

Много подходящ за B2C компании, супермаркети, хотели и кафенета, собственици на вериги ресторанти, търговски дружества и др. Моля, свържете се с нас чрез WhatsApp номер +62-877-5801-6000

Износител на Moringa

Нашата Ccmpany е водещ производител, доставчик и износител на органичен прах от листа от моринга, семена от моринга и масло от моринга.

Ние сме интегрирана компания Moringa, която се занимава с управление на ферми Moringa за производство на гама продукти Moringa с добавена стойност.

Изнасяме органични листа на моринга на прах в повече от 20 страни по света.

Повечето от водещите хранителни марки са използвали прах от листа от Our Moringa в своите формулировки.

Нашите ферми и фабрика Moringa се намират в провинция Западна Нуса Тенгара в Индонезия, на мили от задръстванията и замърсяващите индустрии.

Ние работим със стотици дребни фермери и създадохме общество за справедлива търговия, за да култивираме най-качествената моринга в света в тропическия климат. Имаме пълна прозрачна верига за доставки.

Всички наши продукти могат да бъдат проследени до фермата, откъдето произхождат. Ние предлагаме най-качествените продукти от органична моринга директно от източника.
Moringa Oleifera

Макар и малки по размер, листата на Моринга имат много важни ползи за здравето. Всъщност учените го наричат ​​вълшебно дърво (Miracle Tree). Листата на Моринга са с овална форма и малки по размер, спретнато подредени върху дръжка, обикновено приготвени като зеленчук за лечение. Изследванията за ефикасността на листата на Moringa са започнати от 1980 г. върху листата, след това върху кората, плодовете и семената.

Световната здравна организация СЗО препоръчва на деца и кърмачета в ранна детска възраст да го консумират, заради ползите от голямото съдържание на листата на Моринга, които съдържат: Три пъти повече калий от бананите, Четири пъти повече калций от млякото, Седем пъти повече витамин С от портокалите, Четири пъти повече витамин А от морковите, Два пъти повече протеини от млякото.

Организацията на СЗО нарече дървото Моринга дърво-чудо, след като откри важните ползи от листата на Моринга. En.wikipedia.org Повече от 1300 проучвания, статии и доклади обясняват ползите от Moringa и нейните лечебни способности, които са важни при справянето с епидемии от болести и проблеми с недохранването. Изследванията показват, че почти всяка част от растението Moringa има важни свойства, които могат да се използват по няколко начина.

Ползите от листата на Моринга.

Поддържайте теглото.

Важното, което не бива да се забравя, е да поддържате тялото в баланс с теглото си. Проучванията, проведени от експерти, установиха, че чай от Моринга помага за справяне с храносмилателни проблеми, чиито ползи са да стимулират метаболизма на тялото за оптимално изгаряне на калории.

Чаят, приготвен от листа от Моринга, съдържа високо съдържание на полифеноли, които действат като антиоксиданти. Ползите от антиоксидантите за детоксикация на токсините в тялото и укрепване на имунната система.

Премахнете петна по лицето.

Простата съставка, вземете няколко млади листа от моринга, пасирайте до много фино, след това я използвайте като прах (или може да се смеси с прах), че в някои страни екстрактът от моринга е бил използван като суровина за направата на козметика за кожа. Частите на растението Moringa, които се използват широко за кожата, са кората, листата, цветовете и семената.

Листата на Моринга съдържат хранителни вещества като калций и минерали като мед, желязо, цинк (цинк), магнезий, силициев диоксид и манган. Листата на Моринга също могат да бъдат естествен овлажнител, да имат приложение за премахване на мъртвите клетки на кожата и почистване на кожата.

Листата на Моринга съдържат повече от 30 антиоксиданта, които са полезни за здравето на кожата. Листата на Моринга са богати на минерали и аминокиселини, които могат да помогнат за производството на колаген и протеина кератин, който е важен за здравето на всички кожни тъкани в тялото.

Има няколко добре познати марки козметични продукти, които използват маслото от Моринга като суровина за своите продукти. Особено продукти за грижа за кожата като кремове против стареене, кремове против бръчки, ароматерапевтични масла, пяни за лице, лосиони, изсветляващи кремове и дезодоранти.

Ползите от това растение Моринга са незаменими за здравето и красотата на кожата, като се започне от листа от Моринга, масло от Моринга до цветове от Моринга. Цветята на Моринга често се използват като суровина за козметика и парфюми, одеколони, масла за коса и масла за ароматерапия. Цветята на Моринга съдържат високо съдържание на олеинова киселина, много добре рафинирана в масло. Може да се разчита, че маслото от цветя на моринга абсорбира и задържа аромата.

Използване на листа от Моринга за красота.

Как? първо направете паста от листа от Моринга. Изберете листата на Моринга, които са все още зелени и свежи, отделени от клоните. Пасирайте листата на Моринга, като добавите само малко вода (така че листата на Моринга да образуват паста). След това използвана като маска, пастата от листа Moringa може да се съхранява в продължение на 3 дни в хладилник.

Листата на Моринга осигуряват храна за кърмещи майки и деца.

Развитието на ползите от растенията Moringa в Индонезия е сравнително късно в сравнение с чужбина. Въпреки това, все още има възможност да се развие за вътрешен и експортен пазарен дял. Има голям потенциал за развитие на пазара за ползите от растенията Moringa за подобряване на храненето при кърмещи майки и деца.

Листата на Моринга съдържат протеин, желязо и витамин С. Освен това има и флавоноидни елементи, чиито ползи са да помогнат на кърмещите майки да произвеждат повече кърма. Съдържанието на протеини прави майчиното мляко качествено.

Високото съдържание на желязо, което е 25 пъти по-високо от спанака, се препоръчва да се консумира от майките след раждане, където жените с менструация обикновено губят много желязо. За деца може да се консумира от бебето, а именно бебета над шест месеца. Бременните жени трябва да избягват да консумират листа от Моринга по време на бременност, особено през първия триместър.

Здрави очи.

Листата на Моринга имат високо съдържание на витамин А, който е много полезен за очите. Консумацията на листа от Моринга е полезна, така че очните органи винаги да са в здраво и чисто състояние.

Листата на Моринга могат да се използват за лечение на очни заболявания, могат да се консумират директно (след като листата бъдат почистени). Листата на Моринга имат много хранително съдържание, едно от които е витамин А и калций.

Съдържанието на витамин А в листата на Moringa е полезно за защита на здравето на очите, независимо дали започва да намалява риска от плюс, минус, цилиндър и катаракта. Листата от Моринга също са полезни, когато се консумират от пациенти с диабет и са полезни за прочистване на очите им.

Антиоксидантни и противовъзпалителни съединения.

Според доклад, публикуван в Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, листата на Moringa съдържат смес от незаменими аминокиселини, каротеноидни фитонутриенти, антиоксиданти като кверцетин и естествени антибактериални съединения, които действат като противовъзпалителни лекарства.

Листата на Моринга имат няколко съединения против стареене, които могат да намалят ефектите от оксидативния стрес и възпалението. Ползите са все по-оптимални с наличието на полифенолни съединения, витамин С, бета-каротин, кверцетин и хлорогенова киселина, тези съединения са свързани с намален риск от хронични заболявания, като рак на стомаха, белия дроб, рак на дебелото черво, диабет, хипертония и очни заболявания поради рискови фактори. възраст.

Поддържайте здравето на бъбреците.

Консумацията на здравословна храна автоматично помага на бъбреците да работят оптимално (функционират), в противен случай нездравословна храна (една от които е богата на мазнини) ще се натрупва в бъбреците, причинявайки здравословни проблеми. Консумацията на листа от Моринга автоматично помага за възстановяване на здравето на бъбреците, които вече са в лошо състояние.

Забавя ефектите от стареенето.

Проучване от 2014 г., публикувано в Journal of Food Science and Technology, тества ползите от Moringa. Знаейки за нивата на ценните антиоксидантни ензими, изследователите искаха да проучат дали листата на Моринга могат да помогнат за забавяне на ефектите от стареенето, като използват естествени билкови антиоксиданти, които са в състояние да балансират хормоните по естествен начин.

Проучването включва деветдесет жени след менопауза на възраст между 45-60 години, разделени в три групи, на които са давани различни нива на добавки. Резултатите показват, че добавките с моринга и спанак са довели до значително увеличение на антиоксидантните съединения, които играят важна роля за забавяне на ефектите от стареенето.

Лечение на ревматизъм Листата от моринга могат да се използват за лечение на ревматизъм.

Използването на листа от Моринга при лечение на ревматизъм за намаляване на болките в ставите и намаляване на натрупването на пикочна киселина в ставите, което е много важно за преодоляване на проблема с ревматизъм или подагра. Ползите от този лист от Моринга могат да се използват при ревматизъм, болки, болки и др.

Предотвратяване на сърдечни заболявания.

Лабораторно изследване върху животни, публикувано в изданието на „Journal of Medicinal Food“ от февруари 2009 г., установи, че листата на Моринга предотвратяват увреждането на сърцето и осигуряват антиоксидантни ползи. В проучването дозирането от 200 милиграма на килограм телесно тегло дневно в продължение на 30 дни води до по-ниски нива на окислени липиди и защитава сърдечната тъкан от структурни увреждания. Изследователите стигнаха до заключението, че листата на Moringa осигуряват значителни ползи за здравето на сърцето. Все още са необходими допълнителни изследвания, за да се затвърдят тези открития.

Листата на Моринга осигуряват храна за кърмещи майки и деца.

Развитието на ползите от растенията Moringa в Индонезия е сравнително късно в сравнение с чужбина. Въпреки това, все още има възможност да се развие за вътрешен и експортен пазарен дял. Има голям потенциал за развитие на пазара за ползите от растенията Moringa за подобряване на храненето при кърмещи майки и деца.

Листата на Моринга съдържат протеин, желязо и витамин С. Освен това има и флавоноидни елементи, чиито ползи са да помогнат на кърмещите майки да произвеждат повече кърма. Съдържанието на протеини прави майчиното мляко качествено.

Високото съдържание на желязо, което е 25 пъти по-високо от спанака, се препоръчва да се консумира от майките след раждане, където жените с менструация обикновено губят много желязо. За деца може да се консумира от бебето, а именно бебета над шест месеца. Бременните жени трябва да избягват да консумират листа от Моринга по време на бременност, особено през първия триместър.

Здрави очи.

Листата на Моринга имат високо съдържание на витамин А, който е много полезен за очите. Консумацията на листа от Моринга е полезна, така че очните органи винаги да са в здраво и чисто състояние.

Листата на Моринга могат да се използват за лечение на очни заболявания, могат да се консумират директно (след като листата бъдат почистени). Листата на Моринга имат много хранително съдържание, едно от които е витамин А и калций.

Съдържанието на витамин А в листата на Moringa е полезно за защита на здравето на очите, независимо дали започва да намалява риска от плюс, минус, цилиндър и катаракта. Листата от Моринга също са полезни, когато се консумират от пациенти с диабет и са полезни за прочистване на очите им.

Антиоксидантни и противовъзпалителни съединения.

Според доклад, публикуван в Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, листата на Moringa съдържат смес от незаменими аминокиселини, каротеноидни фитонутриенти, антиоксиданти като кверцетин и естествени антибактериални съединения, които действат като противовъзпалителни лекарства.

Листата на Моринга имат няколко съединения против стареене, които могат да намалят ефектите от оксидативния стрес и възпалението. Ползите са все по-оптимални с наличието на полифенолни съединения, витамин С, бета-каротин, кверцетин и хлорогенова киселина, тези съединения са свързани с намален риск от хронични заболявания, като рак на стомаха, белия дроб, рак на дебелото черво, диабет, хипертония и очни заболявания поради рискови фактори. възраст.

Поддържайте здравето на бъбреците.

Консумацията на здравословна храна автоматично помага на бъбреците да работят оптимално (функционират), в противен случай нездравословна храна (една от които е богата на мазнини) ще се натрупва в бъбреците, причинявайки здравословни проблеми. Консумацията на листа от Моринга автоматично помага за възстановяване на здравето на бъбреците, които вече са в лошо състояние.

Забавя ефектите от стареенето.

Проучване от 2014 г., публикувано в Journal of Food Science and Technology, тества ползите от Moringa. Знаейки за нивата на ценните антиоксидантни ензими, изследователите искаха да проучат дали листата на Моринга могат да помогнат за забавяне на ефектите от стареенето, като използват естествени билкови антиоксиданти, които са в състояние да балансират хормоните по естествен начин.

Проучването включва деветдесет жени след менопауза на възраст между 45-60 години, разделени в три групи, на които са давани различни нива на добавки. Резултатите показват, че добавките с моринга и спанак са довели до значително увеличение на антиоксидантните съединения, които играят важна роля за забавяне на ефектите от стареенето.

Ползите от листата на Моринга за жените.

За жените консумацията на листа от Моринга може да не е нещо ново. Смята се, че листата на Моринга са полезни за поддържане на здравето на женските репродуктивни органи. Но се оказва, че ползите от листата на Моринга за жените са много. Тези предимства включват;

Предотвратяване на анемия при бременни жени.

Анемията е опасно заболяване за бременни жени. Защото кръвните нива в тялото на бременните жени са необходими за поддържане на здравето на себе си и на децата, които носят. Освен това анемията е опасна и по време на процеса на раждане. За да се преодолее опасността от анемия при бременни жени, консумацията на листа от Моринга може да бъде едно решение. Листата на Моринга имат способността да повишават хемоглобина, така че да може да се предотврати рискът от анемия.

Предотвратяване на риска от усложнения при бременни жени.

Усложнения по време на бременност могат да се случат на всеки. За да се предотврати това, бременните жени трябва да консумират здравословни храни, богати на хранителни вещества и витамини. Листата от Моринга могат да бъдат избор за здравословна храна за бременни жени. защото този лист има много хранителни вещества и минерали, необходими по време на бременност.

Увеличете производството на кърма.

Необходими са майчино мляко или майчино мляко, защото след раждането на бебето основната консумация на храна идва от майчиното мляко. За съжаление, не всички жени могат да произвеждат кърма веднага след раждането, понякога е необходимо първо бустер, за да може млякото да излезе.

Листата на Моринга имат същия галактогожен ефект като листата на катук. Този ефект може да увеличи производството на кърма. С обилно количество кърма хранителните нужди на бебето могат да бъдат задоволени.

Увеличете антиоксидантите след менопаузата.

Нивата на антиоксиданти при жените всъщност могат да бъдат намалени поради намаленото производство на хормона естроген. За увеличаване на тези антиоксиданти се препоръчва да се консумират листа от Моринга под формата на каша. Смята се, че листата на Моринга увеличават антиоксидантите, които са важни за поддържането на здраво тяло.

Как да обработваме правилно листата от моринга

За да се запазят ползите от листата на Моринга, трябва да знаете как да ги обработвате. Има няколко начина за правилно култивиране на листата на Moringa, като следните:

Преработени в чай.

За обработка на листата на Моринга по този начин. Трябва да се уверите, че листата на Moringa са сухи. След това сложете листата на Моринга в чаша и я сварете, както правите чай. Можете също да добавите захар или мед, за да добавите вкус.

Варени.

Този метод е най-разпространеният метод. Но по този начин могат да се използват всички части от листата на Моринга. Преварената вода може да се пие, а сварените листа да се използват като салата.

Зеленчуци.

Зеленчуците от листата на моринга също се оказват не само вкусни, но и богати на ползи. От листата на Моринга могат да се направят ясни зеленчуци с добавка на сладка царевица и някои подправки, които ще направят вкуса по-богат.

Искате ли да направите свой собствен продукт Moringa?

Добри новини! Ние можем да произвеждаме готови продукти на Moringa, използвайки вашата собствена марка / частен етикет moringa / продукти с бял етикет на Moringa Oleifera – Свържете се с нас по телефон / WhatsApp: +62-877-5801-6000