Posted on

Moringa exportőr és saját márkás Moringa gyártás

Moringa exportőr és saját márkás Moringa gyártás

Szeretné elkészíteni saját Moringa termékét?

Jó hírek! Moringa késztermékeket tudunk előállítani a Moringa Oleifera saját márkájú / saját márkás moringa / fehér márkás termékeiből

Bízza ránk az összes gyártási folyamatot, Ön csak a végső kész csomagolt árut kapja meg márkája alatt.

Nagyon alkalmas B2C cégek, szupermarketek, szállodák és kávézók, étteremláncok tulajdonosai, kereskedelmi társaságok stb. számára. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a WhatsApp +62-877-5801-6000 számon

Moringa exportőr

Ccmpanyunk a szerves Moringa levélpor, Moringa mag és Moringa olaj vezető gyártója, szállítója és exportőre.

Mi egy integrált Moringa cég vagyunk, amely a Moringa farmok irányításával foglalkozik a Moringa termékcsalád hozzáadott értékének gyártásával.

Szerves Moringa levélport több mint 20 országba exportálunk világszerte.

A legtöbb vezető táplálkozási márka az Our Moringa levélport használta készítményeiben.

Moringa farmjaink és gyáraink az indonéziai Nyugat-Nusa Tenggara tartományban találhatók, mérföldekre a forgalmi torlódásoktól és a környezetszennyező iparágaktól.

Több száz kistermelővel dolgozunk együtt, és létrehoztunk egy Fair trade társaságot, hogy a világ legjobb minőségű Moringáját termeszthessük a trópusi éghajlaton. Teljesen átlátható ellátási lánccal rendelkezünk.

Minden termékünk visszavezethető arra a gazdaságra, ahonnan származott. A legjobb minőségű Organic Moringa termékeket kínáljuk közvetlenül a forrástól.
Moringa Oleifera

Bár kis méretű, a Moringa levelek számos fontos egészségügyi előnnyel rendelkeznek. Valójában a tudósok varázsfának (Miracle Tree) hívják. A moringa levelei ovális alakúak, kis méretűek, szépen elrendezve egy száron, általában főzelékként kezelik. A Moringa levelek hatékonyságát 1980 óta kutatják a leveleken, majd a kérgén, a gyümölcsön és a magvakon.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) gyermekeknek és csecsemőkorban lévő csecsemőknek ajánlja a fogyasztását, a Moringa levelek nagy mennyiségének előnyei miatt, amelyek: háromszor több káliumot tartalmaznak, mint a banán, négyszer több kalciumot, mint a tej, hétszer több vitamint. C, mint a narancs, négyszer több A-vitamin, mint a sárgarépa, kétszer annyi fehérje, mint a tej.

A WHO szervezete csodafának nevezte a Moringa fát, miután felfedezte a Moringa levelek fontos előnyeit. En.wikipedia.org Több mint 1300 tanulmány, cikk és jelentés magyarázta a Moringa előnyeit és gyógyító képességeit, amelyek fontosak a betegségek kitörése és az alultápláltság problémáinak kezelésében. A kutatások azt mutatják, hogy a Moringa növény szinte minden része fontos tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek többféleképpen hasznosíthatók.

A Moringa levelek előnyei.

Tartsa meg a súlyt.

Amiről nem szabad megfeledkezni, hogy a testet egyensúlyban kell tartani a súlyával. A szakértők által végzett tanulmányok kimutatták, hogy a Moringa tea segít megbirkózni az emésztési problémákkal, aminek az az előnye, hogy serkenti a szervezet anyagcseréjét az optimális kalóriaégetés érdekében.

A Moringa levelekből készült tea magas polifenolokat tartalmaz, amelyek antioxidánsként működnek. Az antioxidánsok előnyei a szervezet méregtelenítésére és az immunrendszer erősítésére.

Távolítsa el az arcfoltokat.

Az egyszerű hozzávaló: vegyünk néhány fiatal Moringa levelet, pépesítsük nagyon finomra, majd használjuk porként (vagy porral keverve is), amit egyes országokban a moringa kivonat alapanyagaként használták kozmetikumok készítéséhez. bőr. A Moringa növény bőrre széles körben használt részei a kéreg, a levelek, a virágok és a magvak.

A moringa levelei tápanyagokat, például kalciumot és ásványi anyagokat, például rezet, vasat, cinket (cink), magnéziumot, szilícium-dioxidot és mangánt tartalmaznak. A moringa levelei természetes hidratálók is lehetnek, alkalmasak az elhalt hámsejtek eltávolítására és a bőr tisztítására.

A moringa levelei több mint 30 antioxidánst tartalmaznak, amelyek jótékony hatással vannak a bőr egészségére. A moringa levelei gazdagok ásványi anyagokban és aminosavakban, amelyek elősegíthetik a kollagén és a keratin fehérje termelődését, amely fontos a test összes bőrszövetének egészsége szempontjából.

Számos jól ismert kozmetikai termékmárka létezik, amelyek Moringa olajat használnak termékeik alapanyagaként. Különösen a bőrápoló termékek, például az öregedésgátló krémek, ránctalanító krémek, aromaterápiás olajok, archabok, testápolók, halványító krémek és dezodorok.

Ennek a Moringa növénynek az előnyei nélkülözhetetlenek a bőr egészségéhez és szépségéhez, kezdve a moringa levelektől, a moringa olajtól a moringa virágokig. A moringa virágokat gyakran használják kozmetikumok és parfümök, kölnivizek, hajolajok és aromaterápiás olajok alapanyagaként. A moringa virágai magas olajsavat tartalmaznak, nagyon jól olajjá finomítva. A moringa virágolajra támaszkodhatunk, hogy felszívja és megtartja az aromát.

Moringa levelek felhasználása a szépség érdekében.

Hogyan? először készítsünk egy pasztát Moringa levelekből. Válasszon Moringa leveleket, amelyek még zöldek és frissek, külön az ágaktól. A moringa leveleket kevés víz hozzáadásával pürésítjük (hogy a moringa levelek pasztát képezzenek). Majd maszkként használva a Moringa levélpaszta 3 napig eláll a hűtőben.

A moringa levelei táplálják a szoptató anyákat és a gyermekeket.

A Moringa növények előnyeinek fejlesztése Indonéziában a külföldhöz képest viszonylag későn történik. Továbbra is van azonban lehetőség hazai és export piaci részesedésre történő fejlesztésére. Nagy lehetőségek rejlenek a piac fejlesztésére a Moringa növények szoptató anyák és gyermekek táplálkozásának javításában nyújtott előnyei tekintetében.

A moringa levelei fehérjét, vasat és C-vitamint tartalmaznak. Ezen kívül flavonoid elemek is találhatók benne, amelyek jótékony hatással vannak a szoptató anyákra, hogy több anyatejet termeljenek. A fehérjetartalom minőségi anyatejet eredményez.

A spenótnál 25-ször magasabb vastartalmú anyák fogyasztása javasolt a szülés után, ahol a menstruáló nők általában sok vasat veszítenek. Gyermekek számára csecsemőkortól fogva fogyasztható, nevezetesen hat hónaposnál idősebb csecsemők számára. A terhes nőknek kerülniük kell a Moringa levelek fogyasztását a terhesség alatt, különösen az első trimeszterben.

Egészséges szemek.

A moringa levelei magas A-vitamin-tartalmúak, ami nagyon jót tesz a szemnek. A Moringa levelek fogyasztása hasznos, hogy a szemszervek mindig egészséges és tiszta állapotban legyenek.

A moringa levelei szembetegségek gyógyítására használhatók, közvetlenül (a levelek megtisztítása után) fogyaszthatók. A moringa levelei sok tápanyagot tartalmaznak, amelyek közül az egyik az A-vitamin és a kalcium.

A Moringa levelekben található A-vitamin hasznos a szem egészségének védelmében, függetlenül attól, hogy csökkenti-e a plusz, mínusz, hengeres és szürkehályog kockázatát. A moringa levelei akkor is jók, ha cukorbetegek fogyasztják, és hasznosak a szem kitisztítására.

Antioxidáns és gyulladásgátló vegyületek.

Az Asia Pacific Journal of Cancer Prevention című folyóiratban megjelent jelentés szerint a moringa levelei esszenciális aminosavak, karotinoid fitonutriensek, antioxidánsok, például kvercetin és természetes antibakteriális vegyületek keverékét tartalmazzák, amelyek gyulladáscsökkentőként hatnak.

A moringa levelei számos öregedésgátló vegyületet tartalmaznak, amelyek csökkenthetik az oxidatív stressz és a gyulladás hatásait. Az előnyök egyre optimálisabbak a polifenol vegyületek, a C-vitamin, a béta-karotin, a kvercetin és a klorogénsav jelenlétében, mivel ezek a vegyületek csökkentik az olyan krónikus betegségek kockázatát, mint a gyomor-, tüdő-, vastagbélrák, cukorbetegség, magas vérnyomás és kockázati tényezők miatti szembetegség. kor.

A vesék egészségének megőrzése.

Az egészséges táplálék fogyasztása automatikusan segíti a vesék optimális működését (működését), ellenkező esetben az egészségtelen élelmiszerek (melyek közül az egyik a zsíros ételek) felhalmozódnak a vesékben, ami egészségügyi problémákat okoz. A Moringa levelek fogyasztása automatikusan segít helyreállítani a már rossz állapotban lévő vesék egészségét.

Lassítja az öregedés hatásait.

A Journal of Food Science and Technology folyóiratban megjelent 2014-es tanulmány a Moringa előnyeit tesztelte. Az értékes antioxidáns enzimek szintjének ismeretében a kutatók azt akarták megvizsgálni, hogy a moringa levelei segíthetnek-e lassítani az öregedés hatásait a természetes növényi antioxidánsok felhasználásával, amelyek természetes módon képesek egyensúlyba hozni a hormonokat.

A vizsgálatban kilencven posztmenopauzás, 45-60 év közötti nő vett részt három csoportra osztva, akik különböző szintű kiegészítőket kaptak. Az eredmények azt mutatták, hogy a Moringa és a spenót kiegészítése az antioxidáns vegyületek jelentős növekedéséhez vezetett, amelyek fontos szerepet játszanak az öregedés hatásainak lassításában.

A reuma kezelése A moringa levelei a reuma kezelésére használhatók.

A Moringa levelek használata a reuma kezelésében az ízületi fájdalom csökkentésére és a húgysav felhalmozódásának csökkentésére az ízületekben, ami nagyon fontos a reuma vagy a köszvény problémájának leküzdésében. Ennek a Moringa levélnek az előnyei felhasználhatók reuma, fájások, fájdalmak stb.

A szívbetegség megelőzése.

A „Journal of Medicinal Food” 2009. februári számában közzétett laboratóriumi állatokon végzett vizsgálat megállapította, hogy a moringa levelek megakadályozzák a szívkárosodást és antioxidáns hatásúak. A vizsgálatban a napi 200 milligramm/testtömeg-kilogramm adagolás 30 napon keresztül csökkentette az oxidált lipidek szintjét, és megvédte a szívszövetet a szerkezeti károsodásoktól. A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy a Moringa levelei jelentős előnyökkel járnak a szív egészségére nézve. További kutatásokra van szükség ezen megállapítások megerősítéséhez.

A moringa levelei táplálják a szoptató anyákat és a gyermekeket.

A Moringa növények előnyeinek fejlesztése Indonéziában a külföldhöz képest viszonylag későn történik. Továbbra is van azonban lehetőség hazai és export piaci részesedésre történő fejlesztésére. Nagy lehetőségek rejlenek a piac fejlesztésére a Moringa növények szoptató anyák és gyermekek táplálkozásának javításában nyújtott előnyei tekintetében.

A moringa levelei fehérjét, vasat és C-vitamint tartalmaznak. Ezen kívül flavonoid elemek is találhatók benne, amelyek jótékony hatással vannak a szoptató anyákra, hogy több anyatejet termeljenek. A fehérjetartalom minőségi anyatejet eredményez.

A spenótnál 25-ször magasabb vastartalmú anyák fogyasztása javasolt a szülés után, ahol a menstruáló nők általában sok vasat veszítenek. Gyermekek számára csecsemőkortól fogva fogyasztható, nevezetesen hat hónaposnál idősebb csecsemők számára. A terhes nőknek kerülniük kell a Moringa levelek fogyasztását a terhesség alatt, különösen az első trimeszterben.

Egészséges szemek.

A moringa levelei magas A-vitamin-tartalmúak, ami nagyon jót tesz a szemnek. A Moringa levelek fogyasztása hasznos, hogy a szemszervek mindig egészséges és tiszta állapotban legyenek.

A moringa levelei szembetegségek gyógyítására használhatók, közvetlenül (a levelek megtisztítása után) fogyaszthatók. A moringa levelei sok tápanyagot tartalmaznak, amelyek közül az egyik az A-vitamin és a kalcium.

A Moringa levelekben található A-vitamin hasznos a szem egészségének védelmében, függetlenül attól, hogy csökkenti-e a plusz, mínusz, hengeres és szürkehályog kockázatát. A moringa levelei akkor is jók, ha cukorbetegek fogyasztják, és hasznosak a szem kitisztítására.

Antioxidáns és gyulladásgátló vegyületek.

Az Asia Pacific Journal of Cancer Prevention című folyóiratban megjelent jelentés szerint a moringa levelei esszenciális aminosavak, karotinoid fitonutriensek, antioxidánsok, például kvercetin és természetes antibakteriális vegyületek keverékét tartalmazzák, amelyek gyulladáscsökkentőként hatnak.

A moringa levelei számos öregedésgátló vegyületet tartalmaznak, amelyek csökkenthetik az oxidatív stressz és a gyulladás hatásait. Az előnyök egyre optimálisabbak a polifenol vegyületek, a C-vitamin, a béta-karotin, a kvercetin és a klorogénsav jelenlétében, mivel ezek a vegyületek csökkentik az olyan krónikus betegségek kockázatát, mint a gyomor-, tüdő-, vastagbélrák, cukorbetegség, magas vérnyomás és kockázati tényezők miatti szembetegség. kor.

A vesék egészségének megőrzése.

Az egészséges táplálék fogyasztása automatikusan segíti a vesék optimális működését (működését), ellenkező esetben az egészségtelen élelmiszerek (melyek közül az egyik a zsíros ételek) felhalmozódnak a vesékben, ami egészségügyi problémákat okoz. A Moringa levelek fogyasztása automatikusan segít helyreállítani a már rossz állapotban lévő vesék egészségét.

Lassítja az öregedés hatásait.

A Journal of Food Science and Technology folyóiratban megjelent 2014-es tanulmány a Moringa előnyeit tesztelte. Az értékes antioxidáns enzimek szintjének ismeretében a kutatók azt akarták megvizsgálni, hogy a moringa levelei segíthetnek-e lassítani az öregedés hatásait a természetes növényi antioxidánsok felhasználásával, amelyek természetes módon képesek egyensúlyba hozni a hormonokat.

A vizsgálatban kilencven posztmenopauzás, 45-60 év közötti nő vett részt három csoportra osztva, akik különböző szintű kiegészítőket kaptak. Az eredmények azt mutatták, hogy a Moringa és a spenót kiegészítése az antioxidáns vegyületek jelentős növekedéséhez vezetett, amelyek fontos szerepet játszanak az öregedés hatásainak lassításában.

A Moringa levelek előnyei nők számára.

A nők számára a Moringa levelek fogyasztása nem újdonság. Úgy gondolják, hogy a moringa levelei jók a női nemi szervek egészségének megőrzésében. De kiderül, hogy a Moringa levelek előnyei a nők számára számosak. Ezek az előnyök a következők:

Anémia megelőzése terhes nőknél.

A vérszegénység kockázatos betegség a terhes nők számára. Mert a várandós nők szervezetének vérszintje szükséges ahhoz, hogy megőrizzék saját maguk és a szült gyermekeik egészségét. Ezenkívül a vérszegénység a szülés során is veszélyes. A terhes nők vérszegénysége veszélyének leküzdésére a Moringa levelek fogyasztása jelenthet megoldást. A moringa levelei képesek növelni a hemoglobint, így megelőzhető a vérszegénység kockázata.

A szövődmények kockázatának megelőzése terhes nőknél.

A terhesség alatti szövődmények bárkinél előfordulhatnak. Ennek megelőzése érdekében a terhes nőknek egészséges, tápanyagokban és vitaminokban gazdag ételeket kell fogyasztaniuk. A moringa levelei egészséges táplálékot jelenthetnek a terhes nők számára. mert ez a levél sok tápanyagot és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek a terhesség alatt szükségesek.

Növelje az anyatejtermelést.

Anyatejre vagy anyatejre azért van szükség, mert a baba születése után a fő táplálékfelvétel az anyatejből származik. Sajnos nem minden nő tud azonnal anyatejet termelni a szülés után, néha először egy emlékeztető kell, hogy kijöjjön a tej.

A moringa levelei ugyanolyan galaktogóg hatásúak, mint a katuk levelei. Ez a hatás növelheti az anyatejtermelést. Bőséges anyatejjel biztosítható a baba tápanyagszükséglete.

Növelje az antioxidánsokat a menopauza után.

A nők antioxidáns szintje valójában csökkenhet az ösztrogén hormon csökkent termelése miatt. Az antioxidánsok mennyiségének növelése érdekében a Moringa levelek fogyasztása kása formájában javasolt. Úgy gondolják, hogy a moringa levelei növelik az antioxidánsokat, amelyek fontosak az egészséges test megőrzéséhez.

Hogyan dolgozzuk fel helyesen a moringa leveleket

Annak érdekében, hogy a Moringa levelek előnyei megmaradjanak, tudnia kell, hogyan kell feldolgozni őket. Számos módja van a Moringa levelek megfelelő termesztésének, például:

Teává feldolgozva.

Moringa levelek ily módon történő feldolgozásához. Győződjön meg arról, hogy a Moringa levelei szárazak. Ezután tegye a Moringa leveleket egy csészébe, és főzze úgy, mintha teát főzne. Az ízesítés érdekében cukrot vagy mézet is adhatunk hozzá.

Főtt.

Ez a módszer a leggyakoribb. De így a Moringa leveleinek minden része felhasználható. A felforralt vizet ihatjuk, a főtt leveleket pedig salátaként használhatjuk.

Zöldségek.

A moringa leveles zöldségek nemcsak finomak, hanem jótékony hatásúak is. A moringa leveleiből csemegekukorica és néhány fűszer hozzáadásával tiszta zöldségeket lehet készíteni, amelyek gazdagabbá teszik az ízét.

Szeretné elkészíteni saját Moringa termékét?

Jó hírek! Moringa késztermékeket tudunk gyártani saját márkájú / saját márkás moringa / Moringa Oleifera termék fehér márkás termékeivel – Lépjen kapcsolatba velünk telefonon / whatsappon: +62-877-5801-6000