Posted on

Moringa exportör och privat märke Moringa tillverkning


Moringa exportör och privat märke Moringa tillverkning

Vill du göra din egen Moringa-produkt?

Goda nyheter! Vi kan producera moringa färdiga produkter med ditt eget varumärke / private label moringa / white label produkter från Moringa Oleifera

Lämna hela produktionsprocessen till oss, du får bara de färdiga färdigförpackade varorna under ditt varumärke.

Mycket lämplig för B2C-företag, stormarknader, hotell & kaféer, restaurangkedjeägare, handelsföretag, etc. Vänligen kontakta oss via whatsapp-nummer +62-877-5801-6000

Moringa exportör

Vårt Ccmpany är en ledande tillverkare, leverantör och exportör av ekologiskt Moringabladpulver, Moringafrön och Moringaolja.

Vi är ett integrerat Moringa-företag som hanterar Moringa-gårdar för att tillverka Moringa-produkter med mervärde.

Vi exporterar ekologiskt Moringa-bladpulver till mer än 20 länder över hela världen.

De flesta av de ledande nutraceutiska varumärkena har använt Our Moringa-bladpulver i sina formuleringar.

Våra Moringa-gårdar och fabriker ligger i West Nusa Tenggara-provinsen i Indonesien, mil bort från trafikstockningar och förorenande industrier.

Vi arbetar med hundratals småbönder och har bildat ett rättvisemärkt samhälle för att odla världens bästa kvalitet Moringa i det tropiska klimatet. Vi har en fullständig transparent leveranskedja.

Alla våra produkter kan spåras tillbaka till gården där de har sitt ursprung. Vi erbjuder ekologiska Moringa-produkter av bästa kvalitet direkt från källan.
Moringa Oleifera

Även om Moringa-löven är små i storleken har många viktiga hälsofördelar. Faktum är att forskare kallar det ett magiskt träd (mirakelträd). Moringabladen är ovala till formen och små i storleken snyggt arrangerade på en stjälk, vanligtvis tillagade som en grönsak för behandling. Forskning om Moringa-lövens effektivitet har påbörjats sedan 1980, på bladen, sedan barken, frukten och fröna.

Världshälsoorganisationen WHO rekommenderar att barn och spädbarn i sin linda konsumerar det, på grund av fördelarna med det stora innehållet av Moringa-blad, som innehåller: Tre gånger mer kalium än bananer, Fyra gånger mer kalcium än mjölk, Sju gånger mer vitamin C än apelsiner, fyra gånger mer vitamin A än morötter, dubbelt så mycket protein än mjölk.

WHO-organisationen kallade Moringa-trädet som ett mirakelträd, efter att ha upptäckt de viktiga fördelarna med Moringa-löv. En.wikipedia.org Mer än 1 300 studier, artiklar och rapporter har förklarat fördelarna med Moringa och dess helande förmåga, som är viktiga för att hantera sjukdomsutbrott och undernäringsproblem. Forskning visar att nästan varje del av Moringaväxten har viktiga egenskaper, som kan utnyttjas på flera sätt.

Fördelar med Moringa-löv.

Hålla vikt.

Det viktiga som inte får glömmas bort är att hålla kroppen i balans med sin vikt. Studier gjorda av experter fann att Moringa-te hjälper till att hantera matsmältningsproblem vars fördelar är att stimulera kroppens ämnesomsättning för optimal kaloriförbränning.

Te gjort på Moringa-blad innehåller höga polyfenoler, som fungerar som antioxidanter. Fördelarna med antioxidanter för att avgifta gifter i kroppen och stärka immunförsvaret.

Ta bort ansiktsfläckar.

Den enkla ingrediensen, ta några unga Moringablad, mosa tills de är mycket fina, använd den sedan som ett pulver (eller kan även blandas med pulver), som i vissa länder har Moringaextrakt använts som råvara för att göra kosmetika för hud. De delar av Moringaväxten som används ofta för huden är bark, blad, blommor och frön.

Moringablad innehåller näringsämnen som kalcium och mineraler som koppar, järn, zink (zink), magnesium, kiseldioxid och mangan. Moringablad kan också vara en naturlig fuktkräm, har användningsområden för att ta bort döda hudceller och rengöra huden.

Moringablad innehåller mer än 30 antioxidanter som är fördelaktiga för hudens hälsa. Moringablad är rika på mineraler och aminosyror som kan hjälpa till att producera kollagen och proteinet keratin, som är viktigt för hälsan hos alla hudvävnader i kroppen.

Det finns flera välkända märken av kosmetiska produkter som använder Moringaolja som råvara för sina produkter. Speciellt hudvårdsprodukter som anti-aging krämer, anti-rynk krämer, aromaterapi oljor, ansiktsskum, lotioner, ljusare krämer och deodoranter.

Fördelarna med denna Moringa-växt är oumbärliga för hudens hälsa och skönhet, från Moringa-blad, Moringaolja till Moringa-blommor. Moringablommor används ofta som råmaterial för kosmetika och parfymer, cologne, håroljor och aromaterapioljor. Moringablommor innehåller hög oljesyra, mycket väl raffinerad till olja. Man kan lita på Moringa blomolja för att absorbera och behålla aromen.

Att använda Moringa-blad för skönhet.

Hur? gör först en pasta av Moringa-blad. Välj Moringa-blad som fortfarande är gröna och fräscha, åtskilda från grenarna. Purea Moringabladen genom att tillsätta bara lite vatten (så att Moringabladen bildar en pasta). Används sedan som mask, Moringa-bladpastan kan förvaras i 3 dagar i kylen.

Moringablad ger näring för ammande mödrar och barn.

Utvecklingen av fördelarna med Moringa-växter i Indonesien är relativt sent jämfört med utomlands. Det finns dock fortfarande en möjlighet att utveckla den för inhemska och exportmarknadsandelar. Det finns stor potential att utveckla marknaden för fördelarna med Moringa-växter för att förbättra näringen hos ammande mödrar och barn.

Moringablad innehåller protein, järn och vitamin C. Dessutom finns det också flavonoidelement vars fördelar är att hjälpa ammande mödrar att producera mer bröstmjölk. Proteininnehållet gör bröstmjölk av hög kvalitet.

Hög järnhalt, som är 25 gånger högre än spenat, rekommenderas att konsumeras av mammor efter förlossningen, där menstruerande kvinnor i allmänhet tappar mycket järn. För barn kan det konsumeras sedan barnet, nämligen spädbarn över sex månader. Gravida kvinnor måste undvika att konsumera Moringa-blad under graviditeten, särskilt den första trimestern.

Friska ögon.

Moringablad har ett högt innehåll av vitamin A som är väldigt bra för ögonen. Konsumtion av Moringa-blad är användbart så att ögonorganen alltid är i ett friskt och klart tillstånd.

Moringablad kan användas för att bota ögonsjukdomar, kan ätas direkt (efter att bladen har rengjorts). Moringablad har mycket näringsinnehåll, varav ett är vitamin A och kalcium.

A-vitaminhalten i Moringa-bladen är användbar för att skydda ögonhälsan, oavsett om det börjar minska risken för plus-, minus-, cylinder- och grå starr. Moringablad är också bra när de konsumeras av diabetespatienter och är användbara för att rensa ögonen.

Antioxidant och antiinflammatoriska föreningar.

Enligt en rapport publicerad i Asia Pacific Journal of Cancer Prevention innehåller Moringa-bladen en blandning av essentiella aminosyror, karotenoidfytonäringsämnen, antioxidanter som quercetin och naturliga antibakteriella föreningar som fungerar som antiinflammatoriska läkemedel.

Moringablad har flera anti-aging föreningar som kan minska effekterna av oxidativ stress och inflammation. Fördelarna blir allt mer optimala med närvaron av polyfenoliska föreningar, vitamin C, betakaroten, quercetin och klorogensyra. Dessa föreningar är förknippade med en minskad risk för kroniska sjukdomar, såsom mage, lungor, tjocktarmscancer, diabetes, högt blodtryck och ögonsjukdom på grund av riskfaktorer. ålder.

Upprätthålla njurhälsa.

Konsumtionen av hälsosam mat hjälper automatiskt njurarna att fungera optimalt (funktion), annars kommer ohälsosam mat (varav en är fettrik mat) att samlas i njurarna och orsaka hälsoproblem. Konsumtion av Moringa-blad hjälper automatiskt till att återställa njurhälsa som redan är i dåligt skick.

Bromsar effekterna av åldrande.

En studie från 2014 publicerad i Journal of Food Science and Technology testade fördelarna med Moringa. Eftersom forskarna visste om nivåerna av värdefulla antioxidantenzymer, ville forskarna undersöka om Moringa-blad kunde hjälpa till att bromsa effekterna av åldrande genom att använda naturliga växtbaserade antioxidanter, som kan balansera hormoner naturligt.

Studien involverade nittio postmenopausala kvinnor i åldrarna 45-60 år uppdelade i tre grupper, som fick varierande nivåer av tillskott. Resultaten visade att tillskott med Moringa och spenat ledde till en signifikant ökning av antioxidantföreningar, som spelar en viktig roll för att bromsa effekterna av åldrande.

Behandling av reumatism Moringablad kan användas för att behandla reumatism.

Användningen av Moringa blad vid behandling av reumatism för att minska smärta i lederna och minska uppbyggnaden av urinsyra i lederna, vilket är mycket viktigt för att övervinna problemet med reumatism eller gikt. Fördelarna med detta Moringa-blad kan användas för reumatism, värk, smärta, etc.

Förhindra hjärtsjukdomar.

En försöksdjursstudie publicerad i februari 2009-numret av “Journal of Medicinal Food” fann att Moringa-blad förhindrar hjärtskador och ger antioxidantfördelar. I studien resulterade dosering av 200 milligram per kilogram kroppsvikt dagligen i 30 dagar i lägre nivåer av oxiderade lipider och skyddade hjärtvävnaden från strukturella skador. Forskarna drog slutsatsen att Moringa-löv ger betydande fördelar för hjärthälsa. Ytterligare forskning behövs fortfarande för att stärka dessa resultat.

Moringablad ger näring för ammande mödrar och barn.

Utvecklingen av fördelarna med Moringa-växter i Indonesien är relativt sent jämfört med utomlands. Det finns dock fortfarande en möjlighet att utveckla den för inhemska och exportmarknadsandelar. Det finns stor potential att utveckla marknaden för fördelarna med Moringa-växter för att förbättra näringen hos ammande mödrar och barn.

Moringablad innehåller protein, järn och vitamin C. Dessutom finns det också flavonoidelement vars fördelar är att hjälpa ammande mödrar att producera mer bröstmjölk. Proteininnehållet gör bröstmjölk av hög kvalitet.

Hög järnhalt, som är 25 gånger högre än spenat, rekommenderas att konsumeras av mammor efter förlossningen, där menstruerande kvinnor i allmänhet tappar mycket järn. För barn kan det konsumeras sedan barnet, nämligen spädbarn över sex månader. Gravida kvinnor måste undvika att konsumera Moringa-blad under graviditeten, särskilt den första trimestern.

Friska ögon.

Moringablad har ett högt innehåll av vitamin A som är väldigt bra för ögonen. Konsumtion av Moringa-blad är användbart så att ögonorganen alltid är i ett friskt och klart tillstånd.

Moringablad kan användas för att bota ögonsjukdomar, kan ätas direkt (efter att bladen har rengjorts). Moringablad har mycket näringsinnehåll, varav ett är vitamin A och kalcium.

A-vitaminhalten i Moringa-bladen är användbar för att skydda ögonhälsan, oavsett om det börjar minska risken för plus-, minus-, cylinder- och grå starr. Moringablad är också bra när de konsumeras av diabetespatienter och är användbara för att rensa ögonen.

Antioxidant och antiinflammatoriska föreningar.

Enligt en rapport publicerad i Asia Pacific Journal of Cancer Prevention innehåller Moringa-bladen en blandning av essentiella aminosyror, karotenoidfytonäringsämnen, antioxidanter som quercetin och naturliga antibakteriella föreningar som fungerar som antiinflammatoriska läkemedel.

Moringablad har flera anti-aging föreningar som kan minska effekterna av oxidativ stress och inflammation. Fördelarna blir allt mer optimala med närvaron av polyfenoliska föreningar, vitamin C, betakaroten, quercetin och klorogensyra. Dessa föreningar är förknippade med en minskad risk för kroniska sjukdomar, såsom mage, lungor, tjocktarmscancer, diabetes, högt blodtryck och ögonsjukdom på grund av riskfaktorer. ålder.

Upprätthålla njurhälsa.

Konsumtionen av hälsosam mat hjälper automatiskt njurarna att fungera optimalt (funktion), annars kommer ohälsosam mat (varav en är fettrik mat) att samlas i njurarna och orsaka hälsoproblem. Konsumtion av Moringa-blad hjälper automatiskt till att återställa njurhälsa som redan är i dåligt skick.

Bromsar effekterna av åldrande.

En studie från 2014 publicerad i Journal of Food Science and Technology testade fördelarna med Moringa. Eftersom forskarna visste om nivåerna av värdefulla antioxidantenzymer, ville forskarna undersöka om Moringa-blad kunde hjälpa till att bromsa effekterna av åldrande genom att använda naturliga växtbaserade antioxidanter, som kan balansera hormoner naturligt.

Studien involverade nittio postmenopausala kvinnor i åldrarna 45-60 år uppdelade i tre grupper, som fick varierande nivåer av tillskott. Resultaten visade att tillskott med Moringa och spenat ledde till en signifikant ökning av antioxidantföreningar, som spelar en viktig roll för att bromsa effekterna av åldrande.

Fördelar med Moringa-löv för kvinnor.

För kvinnor är konsumtion av Moringa-blad kanske inte en ny sak. Moringablad tros vara bra för att upprätthålla hälsan hos kvinnliga reproduktionsorgan. Men det visar sig att fördelarna med Moringa-löv för kvinnor är många. Dessa förmåner inkluderar;

Förebyggande av anemi hos gravida kvinnor.

Anemi är en riskabel sjukdom för gravida kvinnor. Eftersom blodnivåerna i kroppen hos gravida kvinnor behövs för att upprätthålla hälsan hos sig själva och de barn de bär på. Dessutom är anemi också farligt under förlossningen. För att övervinna risken för anemi hos gravida kvinnor kan konsumtion av Moringa-blad vara en lösning. Moringablad har förmågan att öka hemoglobinet så att risken för anemi kan förebyggas.

Förebygga risken för komplikationer hos gravida kvinnor.

Komplikationer under graviditeten kan hända vem som helst. För att förhindra detta bör gravida kvinnor konsumera hälsosam mat som är rik på näringsämnen och vitaminer. Moringablad kan vara ett hälsosamt matval för gravida kvinnor. eftersom detta blad har många näringsämnen och mineraler som behövs under graviditeten.

Öka bröstmjölksproduktionen.

Modersmjölk eller bröstmjölk behövs eftersom efter att barnet är fött kommer den huvudsakliga matkonsumtionen från bröstmjölk. Tyvärr kan inte alla kvinnor producera bröstmjölk direkt efter förlossningen, ibland krävs det en booster först så att mjölken kan komma ut.

Moringablad har samma galactogogue-effekt som katukblad. Denna effekt kan göra att bröstmjölksproduktionen ökar. Med en riklig mängd bröstmjölk kan barnets näringsbehov tillgodoses.

Öka antioxidanter efter klimakteriet.

Antioxidantnivåer hos kvinnor kan faktiskt minskas på grund av minskad produktion av hormonet östrogen. För att öka dessa antioxidanter rekommenderas det att konsumera Moringablad i form av gröt. Moringablad tros öka antioxidanter som är viktiga för att upprätthålla en hälsosam kropp.

Hur man bearbetar Moringa-blad på rätt sätt

Så att fördelarna med Moringa-löv bibehålls, då måste du veta hur man bearbetar dem. Det finns flera sätt att korrekt odla Moringa-löv, till exempel följande:

Bearbetas till te.

Att bearbeta Moringa-löv på detta sätt. Du måste se till att Moringa-löven är torra. Efter det lägger du Moringa-bladen i en kopp och brygger det som du skulle göra te. Du kan också lägga till socker eller honung för att ge smak.

Kokt.

Denna metod är den vanligaste metoden. Men på så sätt kan alla delar av Moringa-löven användas. Det kokta vattnet kan drickas och de kokta bladen kan användas som sallad.

Grönsaker.

Moringa bladgrönsaker visar sig också vara inte bara läckra utan också rika på fördelar. Moringablad kan göras till klara grönsaker med tillsats av sockermajs och lite kryddor som gör smaken rikare.

Vill du göra din egen Moringa-produkt?

Goda nyheter! Vi kan producera moringa färdiga produkter med ditt eget varumärke / private label moringa / white label produkter av Moringa Oleifera produkt – Kontakta oss via telefon / whatsapp: +62-877-5801-6000