Posted on

Pimpsten eksportør

Company Name : UD.SWOTS POTS

Address : Arya Banjar Getas Street, Gang Lele, Green Palm Residence, Number B5, Mataram City, Nusa Tenggara Barat Province, Indonesia, Post Code: 83115

Phone / Whatsapp : +6287865026222

Lombok Pumice Stone Mining Indonesia

Leverandør af pimpsten

Pimpsten til havebrug

Pimpsten er et meget let, porøst og slibende materiale, og det har været brugt i århundreder i bygge- og skønhedsindustrien såvel som i tidlig medicin.

Det bruges også som slibemiddel, især i pudsemidler, blyant viskelædere og produktion af stenvaskede jeans. Pimpsten blev også brugt i den tidlige bogfremstillingsindustri til at fremstille pergamentpapir og læderbind.

Der er stor efterspørgsel efter pimpsten, især til vandfiltrering, indeslutning af kemikaliespild, cementfremstilling, gartneri og i stigende grad til kæledyrsindustrien.

Pimpsten til personlig pleje
OPLYSNINGER OM VEDLIGEHOLDELSE pimpsten-leverandør-indonesien

Pimpsten sæbestænger
Pimpsten har været brugt som materiale i personlig pleje i tusinder af år.

Det er et slibende materiale, der kan bruges i pulverform eller som en sten til at fjerne uønsket hår eller hud.

I det gamle Egypten var hudpleje og skønhed vigtig, og makeup og fugtighedscreme blev meget brugt. En almindelig tendens var at fjerne alt hår på kroppen ved hjælp af cremer, barbermaskiner og pimpsten.

Pimpsten i pulverform var en ingrediens i tandpastaer i det antikke Rom.

Neglepleje var meget vigtigt i det gamle Kina; negle blev holdt plejet med pimpsten, og pimpsten blev også brugt til at fjerne hård hud.

Det blev opdaget i et romersk digt, at pimpsten blev brugt til at fjerne død hud så langt tilbage som 100 f.Kr., og sandsynligvis før da.

Det har været brugt gennem mange epoker siden da, inklusive den victorianske æra.

I dag bruges mange af disse teknikker stadig; pimpsten er meget udbredt som hudeksfoliering. Selvom hårfjerningsteknikker har udviklet sig gennem århundreder, bruges slibende materiale som pimpsten også stadig.

“Pimpsten” bruges ofte i skønhedssaloner under pedicure-processen for at fjerne tør og overskydende hud fra bunden af ​​foden samt hård hud.

Finmalet pimpsten er blevet tilsat nogle tandpastaer som en polering, svarende til romersk brug, og fjerner let opbygning af tandplak. Sådan tandpasta er for slibende til daglig brug.

Pimpsten tilsættes også til kraftige håndrensemidler (såsom lavasæbe) som et mildt slibemiddel.

Nogle mærker af chinchilla støvbad er formuleret med pulveriseret pimpsten.

Gamle skønhedsteknikker med pimpsten anvendes stadig i dag, men nyere erstatninger er nemmere at få fat i.

Pimpsten til rengøring
Bar af massiv pimpsten

Pimpsten, nogle gange fastgjort til et håndtag, er et effektivt skrubbeværktøj til fjernelse af kalk, rust, hårde vandringe og andre pletter på porcelænsarmaturer i husholdninger (f.eks. badeværelser).

Det er en hurtig metode sammenlignet med alternativer som kemikalier eller eddike og bagepulver eller borax.

Pimpsten til havebrug

En god jord kræver tilstrækkelig vand- og næringsstofbelastning samt lidt komprimering for at muliggøre let udveksling af gasser.

Planternes rødder kræver kontinuerlig transport af kuldioxid og ilt til og fra overfladen.

Pimpsten forbedrer jordens kvalitet på grund af dens porøse egenskaber, vand og gasser kan nemt transporteres gennem porerne, og næringsstoffer kan opbevares i de mikroskopiske huller.

Pimpstensfragmenter er uorganiske, derfor sker ingen nedbrydning og lille komprimering.

En anden fordel ved denne uorganiske sten er, at den ikke tiltrækker eller er vært for svampe eller insekter. Dræning er meget vigtigt i gartneri, med tilstedeværelsen af ​​pimpsten jordbearbejdning er meget lettere.

Brug af pimpsten skaber også ideelle betingelser for dyrkning af planter som kaktusser og sukkulenter, da det øger vandretentionen i sandjord og reducerer tætheden af ​​leret jord for at tillade mere transport af gasser og vand.

Tilsætning af pimpsten til en jord forbedrer og øger vegetativ dækning, da planternes rødder gør skråninger mere stabile, derfor hjælper det med at reducere erosion.

Det bruges ofte i vejkanter og grøfter og almindeligvis brugt på græstørv og golfbaner for at opretholde græsdække og fladhed, der kan forringes på grund af store mængder trafik og komprimering.

Med hensyn til kemiske egenskaber er pimpsten pH-neutral, den er ikke sur eller basisk.

I 2011 blev 16% af pimpsten udvundet i USA brugt til havebrugsformål.

Pimpsten bidrager til jordens frugtbarhed i områder, hvor den er naturligt til stede i jorden på grund af vulkansk aktivitet.

For eksempel, i Jemez-bjergene i New Mexico, slog de forfædrede Puebloans sig ned på “pimpstenspletter” af El Cajete-pimpstenen, som sandsynligvis beholdt en større mængde fugt og var ideel til landbrug.

Pimpsten til byggeri

Pimpsten er meget udbredt til fremstilling af letvægtsbeton og isolerende lavdensitets-skindblokke.

De luftfyldte vesikler i denne porøse sten tjener som en god isolator.

En finkornet version af pimpsten kaldet pozzolan bruges som tilsætningsstof i cement og blandes med kalk til en let, glat, gipslignende beton.

Denne form for beton blev brugt så langt tilbage som romertiden.

Romerske ingeniører brugte det til at bygge den enorme kuppel af Pantheon med stigende mængder pimpsten tilsat beton til højere højder af strukturen.

Det blev også almindeligt brugt som byggemateriale til mange akvædukter.

En af de vigtigste anvendelser af pimpsten i øjeblikket i USA er fremstilling af beton.

Denne sten har været brugt i betonblandinger i tusinder af år og bliver fortsat brugt til fremstilling af beton, især i områder tæt på, hvor dette vulkanske materiale er aflejret.

Nye undersøgelser viser en bredere anvendelse af pimpstenspulver i betonindustrien.

Pimpsten kan fungere som et cementholdigt materiale i beton, og forskere har vist, at beton fremstillet med op til 50 % pimpstenspulver kan forbedre holdbarheden markant og samtidig reducere drivhusgasemissioner og fossilt brændstofforbrug.

Pimpsten til tidlig medicin
Pimpsten har været brugt i medicinalindustrien i mere end 2000 år. Gammel kinesisk medicin brugte malet pimpsten sammen med malet glimmer og forstenede knogler tilsat teer for at berolige ånden.

Denne te blev brugt til at behandle svimmelhed, kvalme, søvnløshed og angstlidelser. Indtagelse af disse pulveriserede sten var faktisk i stand til at blødgøre knuder og blev senere brugt sammen med andre urteingredienser til behandling af galdeblærekræft og vandladningsbesvær.

I vestlig medicin, begyndende i det tidlige 18. århundrede, blev pimpsten malet til en sukkerkonsistens og blev sammen med andre ingredienser brugt til at behandle sår mest på huden og hornhinden.

Blandinger som disse blev også brugt til at hjælpe sår med ar på en sundere måde. I cirka 1680 blev det bemærket af en engelsk naturforsker, at pimpstenspulver blev brugt til at fremme nysen.