Posted on

Vil du lage ditt eget Moringa-produkt?


Vil du lage ditt eget Moringa-produkt?

Gode ​​nyheter! Vi kan produsere moringa-ferdige produkter ved å bruke ditt eget merke / private label moringa / white label-produkter fra Moringa Oleifera

Overlat hele produksjonsprosessen til oss, du mottar bare de ferdige ferdigpakkede varene under ditt merke.

Veldig egnet for B2C-selskaper, supermarkeder, hotell og kafeer, restaurantkjedeeiere, handelsselskaper, etc. Ta kontakt med oss ​​via whatsapp-nummer +62-877-5801-6000

Moringa eksportør

Vår Ccmpany er en ledende produsent, leverandør og eksportør av organisk Moringa bladpulver, Moringa frø og Moringa olje.

Vi er et integrert Moringa-selskap som driver med å administrere Moringa-gårder for å produsere Moringa-produkter med merverdi.

Vi eksporterer organisk Moringa-bladpulver til mer enn 20 land over hele verden.

De fleste av de ledende ernæringsmerkene har brukt Our Moringa-bladpulver i sine formuleringer.

Våre Moringa-gårder og fabrikker ligger i West Nusa Tenggara-provinsen i Indonesia, milevis unna trafikkstopp og forurensende industri.

Vi jobber med hundrevis av småbønder og har dannet et Fairtrade-samfunn for å dyrke verdens beste kvalitetsmoringa i det tropiske klimaet. Vi har en fullstendig gjennomsiktig forsyningskjede.

Alle våre produkter kan spores tilbake til gården der de oppsto. Vi tilbyr økologiske Moringa-produkter av beste kvalitet direkte fra kilden.
Moringa Oleifera

Selv om Moringa-bladene er små i størrelse, har mange viktige helsefordeler. Faktisk kaller forskere det et magisk tre (mirakeltre). Moringa-bladene er ovale i form, og små i størrelse pent arrangert på en stilk, vanligvis tilberedt som en grønnsak for behandling. Forskning på effekten av Moringa-blader har blitt startet siden 1980, på bladene, deretter barken, frukten og frøene.

Verdens helseorganisasjon WHO anbefaler barn og spedbarn i spedbarnsalderen å konsumere det, på grunn av fordelene med det store innholdet av Moringa-blader, som inneholder: Tre ganger mer kalium enn bananer, Fire ganger mer kalsium enn melk, Syv ganger mer vitamin C enn appelsiner, fire ganger mer vitamin A enn gulrøtter, dobbelt så mye protein enn melk.

WHO-organisasjonen kalte Moringa-treet som et mirakeltre, etter å ha oppdaget de viktige fordelene med Moringa-blader. En.wikipedia.org Mer enn 1300 studier, artikler og rapporter har forklart fordelene med Moringa og dens helbredende evner, som er viktige for å håndtere sykdomsutbrudd og underernæringsproblemer. Forskning viser at nesten hver eneste del av Moringa-planten har viktige egenskaper, som kan utnyttes på flere måter.

Fordeler med Moringa-blader.

Oppretthold vekten.

Det viktige som ikke bør glemmes er å holde kroppen i balanse med vekten. Studier utført av eksperter fant at Moringa-te hjelper til med å håndtere fordøyelsesproblemer hvis fordeler er å stimulere kroppens metabolisme for optimal kaloriforbrenning.

Te laget av Moringa-blader inneholder høye polyfenoler, som fungerer som antioksidanter. Fordelene med antioksidanter for å avgifte giftstoffer i kroppen, og styrke immunforsvaret.

Fjern ansiktsflekker.

Den enkle ingrediensen, ta noen unge Moringa-blader, mos til de er veldig fine, bruk den deretter som et pulver (eller kan også blandes med pulver), som i noen land har Moringaekstrakt blitt brukt som råmateriale for å lage kosmetikk for hud. Delene av Moringa-planten som er mye brukt til huden er bark, blader, blomster og frø.

Moringablader inneholder næringsstoffer som kalsium og mineraler som kobber, jern, sink (sink), magnesium, silika og mangan. Moringablader kan også være en naturlig fuktighetskrem, har bruksområder for å fjerne døde hudceller og rense huden.

Moringa-blader inneholder mer enn 30 antioksidanter som er gunstige for hudens helse. Moringablader er rike på mineraler og aminosyrer som kan bidra til å produsere kollagen og proteinet keratin, som er viktig for helsen til alt hudvev i kroppen.

Det er flere kjente merker av kosmetiske produkter som bruker Moringa-olje som råvare for produktene sine. Spesielt hudpleieprodukter som antialdringskremer, anti-rynkekremer, aromaterapioljer, ansiktsskum, lotioner, lysende kremer og deodoranter.

Fordelene med denne Moringa-planten er uunnværlige for hudens helse og skjønnhet, fra Moringa-blader, Moringa-olje til Moringa-blomster. Moringa-blomster brukes ofte som råvarer for kosmetikk og parfyme, cologne, håroljer og aromaterapioljer. Moringa-blomster inneholder høy oljesyre, meget godt raffinert til olje. Du kan stole på Moringa blomsterolje for å absorbere og beholde aromaen.

Bruk av Moringa-blader for skjønnhet.

Hvordan? lag først en pasta av Moringa-blader. Velg Moringa-blader som fortsatt er grønne og friske, atskilt fra grenene. Pureer Moringa-bladene ved å tilsette bare litt vann (slik at Moringa-bladene danner en pasta). Deretter brukes som en maske, kan Moringa-bladpastaen oppbevares i 3 dager i kjøleskapet.

Moringa-blader gir næring til ammende mødre og barn.

Utviklingen av fordelene med Moringa-planter i Indonesia er relativt sent sammenlignet med i utlandet. Det er imidlertid fortsatt en mulighet til å utvikle den for innenlands- og eksportmarkedsandeler. Det er et stort potensial for å utvikle markedet for fordelene med Moringa-planter for å forbedre ernæringen hos ammende mødre og barn.

Moringablader inneholder protein, jern og vitamin C. I tillegg er det også flavonoidelementer hvis fordeler er å hjelpe ammende mødre med å produsere mer morsmelk. Proteininnholdet gjør morsmelk av høy kvalitet.

Høyt jerninnhold, som er 25 ganger høyere enn spinat, anbefales å konsumere av mødre etter fødsel, der kvinner med menstruasjon generelt mister mye jern. For barn kan det konsumeres siden babyen, nemlig babyer over seks måneder. Gravide kvinner må unngå å konsumere Moringa-blader under graviditeten, spesielt i første trimester.

Friske øyne.

Moringablader har et høyt innhold av vitamin A som er veldig bra for øynene. Inntak av Moringa-blader er nyttig slik at øyeorganene alltid er i en sunn og klar tilstand.

Moringa-blader kan brukes til å kurere øyesykdommer, kan spises direkte (etter at bladene er renset). Moringablader har mye næringsinnhold, en av dem er vitamin A og kalsium.

Vitamin A-innholdet i Moringa-bladene er nyttig for å beskytte øyehelsen, enten det begynner å redusere risikoen for pluss-, minus-, sylinder- og grå stær. Moringa-blader er også gode når de konsumeres av diabetikere og er nyttige for å rense øynene.

Antioksidanter og antiinflammatoriske forbindelser.

I følge en rapport publisert i Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, inneholder Moringa-blader en blanding av essensielle aminosyrer, karotenoid-fytonæringsstoffer, antioksidanter som quercetin og naturlige antibakterielle forbindelser som virker som antiinflammatoriske legemidler.

Moringa-blader har flere antialdringsforbindelser som kan redusere effekten av oksidativt stress og betennelse. Fordelene blir stadig mer optimale med tilstedeværelsen av polyfenoliske forbindelser, vitamin C, betakaroten, quercetin og klorogensyre. Disse forbindelsene er assosiert med en redusert risiko for kroniske sykdommer, som mage, lunge, tykktarmskreft, diabetes, hypertensjon og øyesykdom på grunn av risikofaktorer. alder.

Oppretthold nyrehelsen.

Inntak av sunn mat hjelper automatisk nyrene til å fungere optimalt (funksjon), ellers vil usunn mat (hvorav den ene er fettrik mat) hoper seg opp i nyrene og forårsaker helseproblemer. Inntak av Moringa-blader hjelper automatisk med å gjenopprette nyrehelsen som allerede er i dårlig forfatning.

Bremser ned effekten av aldring.

En studie fra 2014 publisert i Journal of Food Science and Technology testet fordelene med Moringa. Forskerne visste om nivåene av verdifulle antioksidantenzymer, og ønsket å undersøke om Moringa-blader kunne bidra til å bremse effekten av aldring, ved å bruke naturlige urteantioksidanter, som er i stand til å balansere hormoner naturlig.

Studien involverte nitti postmenopausale kvinner i alderen 45-60 år fordelt på tre grupper, som fikk varierende nivåer av tilskudd. Resultatene viste at tilskudd med Moringa og spinat førte til en betydelig økning i antioksidantforbindelser, som spiller en viktig rolle i å bremse effekten av aldring.

Behandling av revmatisme Moringa-blader kan brukes til å behandle revmatisme.

Bruken av Moringa blader i behandlingen av revmatisme for å redusere smerter i leddene og redusere opphopningen av urinsyre i leddene, noe som er svært viktig for å overvinne problemet med revmatisme eller gikt. Fordelene med dette Moringa-bladet kan brukes mot revmatisme, smerter, smerter, etc.

Forhindre hjertesykdom.

En laboratoriedyrstudie publisert i februar 2009-utgaven av “Journal of Medicinal Food” fant at Moringa-blader forhindrer hjerteskader og gir antioksidantfordeler. I studien resulterte dosering av 200 milligram per kilo kroppsvekt daglig i 30 dager i lavere nivåer av oksiderte lipider, og beskyttet hjertevev mot strukturell skade. Forskerne konkluderte med at Moringa-blader gir betydelige fordeler for hjertehelsen. Ytterligere forskning er fortsatt nødvendig for å styrke disse funnene.

Moringa-blader gir næring til ammende mødre og barn.

Utviklingen av fordelene med Moringa-planter i Indonesia er relativt sent sammenlignet med i utlandet. Det er imidlertid fortsatt en mulighet til å utvikle den for innenlands- og eksportmarkedsandeler. Det er et stort potensial for å utvikle markedet for fordelene med Moringa-planter for å forbedre ernæringen hos ammende mødre og barn.

Moringablader inneholder protein, jern og vitamin C. I tillegg er det også flavonoidelementer hvis fordeler er å hjelpe ammende mødre med å produsere mer morsmelk. Proteininnholdet gjør morsmelk av høy kvalitet.

Høyt jerninnhold, som er 25 ganger høyere enn spinat, anbefales å konsumere av mødre etter fødsel, der kvinner med menstruasjon generelt mister mye jern. For barn kan det konsumeres siden babyen, nemlig babyer over seks måneder. Gravide kvinner må unngå å konsumere Moringa-blader under graviditeten, spesielt i første trimester.

Friske øyne.

Moringablader har et høyt innhold av vitamin A som er veldig bra for øynene. Inntak av Moringa-blader er nyttig slik at øyeorganene alltid er i en sunn og klar tilstand.

Moringa-blader kan brukes til å kurere øyesykdommer, kan spises direkte (etter at bladene er renset). Moringablader har mye næringsinnhold, en av dem er vitamin A og kalsium.

Vitamin A-innholdet i Moringa-bladene er nyttig for å beskytte øyehelsen, enten det begynner å redusere risikoen for pluss-, minus-, sylinder- og grå stær. Moringa-blader er også gode når de konsumeres av diabetikere og er nyttige for å rense øynene.

Antioksidanter og antiinflammatoriske forbindelser.

I følge en rapport publisert i Asia Pacific Journal of Cancer Prevention, inneholder Moringa-blader en blanding av essensielle aminosyrer, karotenoid-fytonæringsstoffer, antioksidanter som quercetin og naturlige antibakterielle forbindelser som virker som antiinflammatoriske legemidler.

Moringa-blader har flere antialdringsforbindelser som kan redusere effekten av oksidativt stress og betennelse. Fordelene blir stadig mer optimale med tilstedeværelsen av polyfenoliske forbindelser, vitamin C, betakaroten, quercetin og klorogensyre. Disse forbindelsene er assosiert med en redusert risiko for kroniske sykdommer, som mage, lunge, tykktarmskreft, diabetes, hypertensjon og øyesykdom på grunn av risikofaktorer. alder.

Oppretthold nyrehelsen.

Inntak av sunn mat hjelper automatisk nyrene til å fungere optimalt (funksjon), ellers vil usunn mat (hvorav den ene er fettrik mat) hoper seg opp i nyrene og forårsaker helseproblemer. Inntak av Moringa-blader hjelper automatisk med å gjenopprette nyrehelsen som allerede er i dårlig forfatning.

Bremser ned effekten av aldring.

En studie fra 2014 publisert i Journal of Food Science and Technology testet fordelene med Moringa. Forskerne visste om nivåene av verdifulle antioksidantenzymer, og ønsket å undersøke om Moringa-blader kunne bidra til å bremse effekten av aldring, ved å bruke naturlige urteantioksidanter, som er i stand til å balansere hormoner naturlig.

Studien involverte nitti postmenopausale kvinner i alderen 45-60 år fordelt på tre grupper, som fikk varierende nivåer av tilskudd. Resultatene viste at tilskudd med Moringa og spinat førte til en betydelig økning i antioksidantforbindelser, som spiller en viktig rolle i å bremse effekten av aldring.

Fordeler med Moringa-blader for kvinner.

For kvinner er forbruk av Moringa-blader kanskje ikke noe nytt. Moringa-blader antas å være gode for å opprettholde helsen til kvinnelige reproduktive organer. Men det viser seg at fordelene med Moringa-blader for kvinner er mange. Disse fordelene inkluderer;

Forebygging av anemi hos gravide kvinner.

Anemi er en risikofylt sykdom for gravide kvinner. Fordi blodnivået i kroppen til gravide kvinner er nødvendig for å opprettholde helsen til seg selv og barna de bærer. I tillegg er anemi også farlig under fødselsprosessen. For å overvinne faren for anemi hos gravide kvinner, kan inntak av Moringa-blader være en løsning. Moringablader har evnen til å øke hemoglobinet slik at risikoen for anemi kan forebygges.

Forebygging av risikoen for komplikasjoner hos gravide kvinner.

Komplikasjoner under graviditet kan skje med hvem som helst. For å forhindre dette bør gravide innta sunn mat som er rik på næringsstoffer og vitaminer. Moringa-blader kan være et sunt matvalg for gravide kvinner. fordi dette bladet har mange næringsstoffer og mineraler som trengs under graviditet.

Øk produksjonen av brystmelk.

Morsmelk eller morsmelk er nødvendig fordi etter at barnet er født, kommer hovedmatinntaket fra morsmelk. Dessverre er det ikke alle kvinner som kan produsere morsmelk umiddelbart etter fødsel, noen ganger må det en booster til først slik at melk kan komme ut.

Moringa-blader har samme galactogogue-effekt som katuk-blader. Denne effekten kan få morsmelkproduksjonen til å øke. Med en rikelig mengde morsmelk kan babyens ernæringsbehov dekkes.

Øk antioksidanter etter overgangsalderen.

Antioksidantnivåer hos kvinner kan faktisk reduseres på grunn av redusert produksjon av hormonet østrogen. For å øke disse antioksidantene anbefales det å konsumere Moringa-blader i form av grøt. Moringablader antas å øke antioksidanter som er viktige for å opprettholde en sunn kropp.

Hvordan behandle Moringa-blader riktig

For at fordelene med Moringa-blader opprettholdes, må du vite hvordan du behandler dem. Det er flere måter å dyrke Moringa-blader på, for eksempel følgende:

Bearbeidet til te.

For å behandle Moringa-blader på denne måten. Du må sørge for at Moringa-bladene er tørre. Etter det, legg Moringa-bladene i en kopp og brygg den som du lager te. Du kan også tilsette sukker eller honning for å gi smak.

Kokt.

Denne metoden er den vanligste metoden. Men på denne måten kan alle deler av Moringa-bladene brukes. Det kokte vannet kan drikkes og de kokte bladene kan brukes som salat.

Grønnsaker.

Moringa-bladgrønnsaker viser seg også å være ikke bare deilige, men også rike på fordeler. Moringablader kan gjøres til klare grønnsaker med tilsetning av søtmais og litt krydder som vil gjøre smaken rikere.

Vil du lage ditt eget Moringa-produkt?

Gode ​​nyheter! Vi kan produsere moringa-ferdige produkter ved å bruke ditt eget merke / private label moringa / white label-produkter av Moringa Oleifera-produkt – Kontakt oss via telefon / whatsapp: +62-877-5801-6000